Ezek a legnagyobb hazugságok, amik elhagyták a sztárok száját

2022. január 09.
Valótlant állítani mindig kockázatos, benne van ugyanis a pakliban, hogy kiderül az igazság, és ez roppant kínos helyzetet teremthet. Pláne akkor, ha az ember milliós követőtáborral rendelkezik...

Senki nem vitatja, hogy a hírességek is emberek, így velük is megeshet, hogy kicsit ferdítenek az igazságon. Némelyikük azonban oltári nagy hazugságra vetemedett, amiből aztán hatalmas és nagyon ciki lebukás lett. Így, hogy folyton rajtuk a világ szeme, még jobban résen kellene lenniük, ha füllentésre készülnek!

Ciki lebukások: a legnagyobb hazugságok, amiket sztárok mondtak

Kylie Jenner

Váltig állította a botrányosan rossz minőségű, ám méregdrága fürdőruhákat piacra dobó Kylie Jenner, hogy az ajkai azért ilyen szép teltek, mert rafináltan sminkel, vagyis szó sincs ajakfeltöltésről. Később mégis fény derült rá, hogy mesterségesen nagyobbíttatta meg a száját, de nem merte felvállalni, mert attól tartott, hogy sokan elítélik miatta. Vajon a füllentés kapcsán nem izgult ezen?

Ciki lebukások: a legnagyobb hazugságok, amiket sztárok mondtak

Zayn Malik

Bevallása szerint azért szállt ki 5 év után a rendkívül sikeres One Direction bandából, mert óriási volt rajta a nyomás és egyre nehezebben viselte a népszerűséggel járó stresszt. Úgy indokolta döntését, hogy szeretne végre normális, átlagoshoz közelítő életet élni – reflektorfény nélkül. Ehhez képest még abban az évben kiadta első szólóalbumát, amit azóta két másik is követett. Ami pedig a reflektorfényt illeti: a magánéletében mindig akad valami, amiről lehet beszélni, legutóbb például arról, hogy bántalmazta barátnője, Gigi Hadid édesanyját.

Ciki lebukások: a legnagyobb hazugságok, amiket sztárok mondtak

Britney Spears

Igazán jól álltak egymásnak, amikor fülig szerelmes volt Justin Timberlake-be, épp ezért nehéz volt elhinni, amit az apja gondnoksága alól mostanában szabadult Britney állított, azaz hogy nincs közöttük szex. „A szüzesség nálam személyes döntés kérdése. Nagyon sok érzelem kavarog most bennem, mégis szeretnék az esküvőig várni, és az arra érdemes férfival elveszíteni az ártatlanságomat” – mondta akkoriban, ám később Justin elárulta, hogy az egész egy hatalmas kamu volt. Britney csak annyit fűzött hozzá, hogy azt hitte, Timberlake az igazi, de nagyot tévedett.

Ciki lebukások: a legnagyobb hazugságok, amiket sztárok mondtak

Paris Hilton

Bár sok esetben a napnál is világosabb volt, Paris Hilton mégis folyamatosan tagadta, hogy droghasználó lenne. Még Larry King műsorában is ezt bizonygatta, nem sokkal azután, hogy kiengedték a börtönből. Nem számított rá, hogy kicsivel később olyan fotók látnak napvilágot, amelyeken minden kétséget kizáróan füves cigit szív, ahogy arra sem, hogy kokainhasználaton érik, és emiatt újra összetűzésbe keveredik a törvénnyel.

Ciki lebukások: a legnagyobb hazugságok, amiket sztárok mondtak

Milli Vanilli

Régi ügy, de felejthetetlen lebukás kapcsolódik a Milli Vanilli együtteshez, amit Fab Morvan és Rob Pilatus alkotott, és a nyolcvanas években rengetegen szerették a dalaikat. Egészen addig, míg az egyik legnagyobb popbotrányban ki nem derült, hogy ők ketten csak tátognak, és két másik énekes kölcsönzi nekik a hangját. Az igazságot az egyik igazi énekes, Charles Shaw árulta el. Emiatt Fab és Rob kénytelen volt visszaszolgáltatni egy Grammy-díjat, és hosszú jogi procedúra is várt rájuk.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?