Megérkeztek a Bridgerton második évadának első hivatalos fotói

2022. január 21.
Elkezdődhet a visszaszámlálás, már nem kell sokat várni kedvenc kosztümös sorozatod folytatására!

Már nem kell sokat várni a Bridgerton 2. évadára: a Julia Quinn regényfolyama alapján készült kosztümös sorozat március 25-én végre visszatér a Netflix képernyőjére. Míg az első évadban Simon (Regé-Jean Page) és Daphne (Phoebe Dynevor) kapcsolatát követhettük nyomon, a ránk váró epizódokban új főszereplők körül fog bonyolódni a történet: ezúttal Daphne bátyja, Anthony és az ő szerelmi élete (Jonathan Bailey) kerül majd a reflektorfénybe.

Az első előzetes mellé a Netflix a minap néhány kedvcsináló képet is kiadott a második évadhoz. Az eddig csöpögtetett infók alapján mi pedig a következőkben összeszedtük, mit lehet tudni az előttünk álló új történetről.

bridgerton-masodik-evad

Mi lesz a második évad története?

A második évad Julia Quinn könyvsorozatának második könyve, A vikomt, aki engem szeretett alapján készült. Ezúttal a legidősebb Bridgerton fiú, Anthony kerül a középpontba, aki éppen feleséget keres magának. Az útja során izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokba fog keveredni – a többi között egy szerelmi háromszögbe is belebonyolódik majd egy Edwina nevű nővel és annak idősebb mostohatestvére, Kate-tel.

bridgerton-masodik-evad

Kik lesznek a szereplők?

Amint azt korábban a Netflix már bejelentette, Regé-Jean Page a második évadban nem fog visszatérni, de a feleségét játszó Phoebe Dynevor néhány alkalommal ismét feltűnik majd a képernyőn. A régi arcok mellett lesznek vadiúj szereplők is, például Simone Ashley és Charithra Chandran, akik a már említett Kate-et és Edwinát alakítják. És persze ne feledkezzünk meg a második évad új női főszereplőjéről sem, Kate Sheffieldről, aki Simone Ashley bőrébe bújva szintén Anthonyhoz fog közelebb kerülni.

bridgerton-masodik-evad

bridgerton-masodik-evad

Fotó: Netflix

Olvass tovább!