Cara Delevingne úgy tesz, mintha anya lenne

2022. február 07. |

Ha valaki nem tudta volna eddig, ahhoz, hogy kisbabánk legyen, úgy kell tennünk, mintha anyák lennénk. Legalábbis Cara Delevingne szerint ez a legbiztosabb módszer, és kinek higgyünk, ha nem neki?!

A modell a Harper’s Bazaarnak vallotta be, hogy reméli, a harmincas éveiben lesznek majd gyerekei (Cara Delevingne 2022 augusztusában tölti be a harmincat). Ugyanakkor azt is leszögezte, hogy egyelőre nem áll készen az anyaságra, ám már tervezi, milyen lesz a jövőbeni gyermeke. 

cara-delevingne-anyasag

„Gyerekruhákat vásárolok a leendő gyerekemnek, aki még nem létezik – mondta Cara Delevingne. – A babacipők teljesen levesznek a lábamról, elolvadok tőlük. Elmentem vásárolni a múltkor, és vettem egy pár apró Air Jordan sportcipőt, ami lila, és oroszlán van rajta. Gyakorlok…”

A gyerekre való felkészülés egészen érdekes módja a babacipők vásárlása, ám az vesse Cara Delevingne-re az első követ, aki nem tett hasonlót. Ha egy harmincas szingli szemüvegén át nézzük a gyerekrészleget, muszáj elismernünk, hogy a babadolgok nagyon-nagyon aranyosak. Azt pedig valószínűleg Cara Delevingne is tudja, hogy nem pontosan így születik a gyerek.

Forrás: The Cut Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok