Anya Taylor-Joy javította meg Cara Delevingne ruháját a Dior show előtt

2021. június 23.
A Dior divatbemutatója előtt videózták le, ahogy Anya Taylor-Joy segít megjavítani Cara Delevingne csipkés ruháját, miután apróbb ruhabaleset érte a modellt.

Vezércsel sztárja és a modell is a divatház 2022-es athéni Croisière Cruise show-ján lépett a kifutóra. A 25 éves Anya Taylor-Joy egy félig csipkés, aranyló, köpenyszerű ruhát viselt, míg Cara Delevingne egy midi hosszúságú, rojtos, V-nyakú ruhában érkezett. 

cara-delevingne-anya-taylor-joy-dior-baratsag

Ahogy Delevingne az Instagramján megosztotta, az esemény alatt a ruha anyagában bizonyos részletek elmozdultak a helyükről. A modell árulta el azt is, ahogy Anya Taylor-Joy segített visszarendezni a ruhát. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne)

A barátságukról is Delevingne vallott. „Találj egy olyan embert, aki megmondja, ha valami van a fogaid között, és amikor a legnagyobb szükség van rá, akkor is elmondja, amit lehet, hogy nem akarsz hallani – írta a modell a kép mellé. – A kapcsolódás az egyetlen módja a tanulásnak és fejlődésnek. Legyél az a nő, aki megjavítja egy másik nő törött koronáját (ruháját) ahelyett, hogy kicsúfolod érte.”

A barátnőkről készült olyan felvétel is a divatshow-n, melyen kézen fogva sétálgatnak vagy éppen együtt pózolnak.

Sőt, Delevingne és Taylor-Joy még egyforma cipőt is viselt barátságuk ékes bizonyítékaként. A pántos arany szandál a Dior 2021-es tavaszi–nyári kollekciójából való. „Ugyanazt a cipőt viselni, mint valaki, aki számít neked, csak egyet jelenthet: jó ízlésed van” – írta Cara Delevingne a kép mellé.

cara-delevingne-anya-taylor-joy-dior-baratsag

A Dior show-ja az első olyan divatbemutató volt 2020 óta, ahol személyesen jelenhettek meg az emberek. Több mint 700-an töltötték meg Athén kétezer éves stadionját, a Panathenaic stadiont.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images, Instagram

Olvass tovább!