Kirabolták a Beckham családot, miközben aludtak

2022. április 05.
Az éj leple alatt tört be egy rabló David és Victoria Beckham londoni otthonába, miközben a pár és 10 éves lányuk, Harper aludtak.

Mindenki rémálma, hogy tolvajok surrannak be az otthonába, miközben édesdeden alszik, és kirabolják az éj leple alatt. Azt gondolnánk, hogy ez sokkal kisebb eséllyel történik meg a hírességekkel, hiszen bizonyára hatásos biztonsági rendszer őrzi álmukat. 

david-beckham-victoria-beckham-betores

David és Victoria Beckham londoni otthonába azonban még így is be tudott jutni egy maszkos betörő, aki számos dolgot magával vitt, miközben a család, beleértve a pár 10 éves lányát, Harpert, a szobájában aludt. Sőt, Beckhaméknek addig fel sem tűnt a betörés, míg 17 éves fiuk, Cruz, másnap, miután hazajött, fel nem fedezte a betört ablakot és a felforgatott vendégszobát. A fiú ekkor szólt David Beckhamnek, aki értesítette a rendőrséget, bár a betörő addigra már hetedhét határon túl járt. 

A rendőrség információi szerint a nyomozás folyamatban van, ám még nincs gyanúsított és nem tartóztattak le senkit a rablással kapcsolatban. David és Victoria Beckhamet is megrázta az eset, ami teljesen érthető, ráadásul nem ez az első eset, hogy hasonlót kell átélniük. Cotswoldsban található birtokukra 2018-ban kétszer is betörtek. A pár ezután vett fel biztonsági szolgálatot.

Forrás: TMZ Fotó: Getty Images

Olvass tovább!