David Beckham leleplezte Victoria 25 éves titkát

2022. február 02.
David Beckham többet árult el felesége étkezési szokásairól, mint amennyinek Victoria Beckham örült volna.

A volt futballsztárnak kicsúszott a száján, hogy Victoria Beckham „ugyanazt az ételt eszi 25 éve”, amiért férje kifejezetten aggódik. A 46 éves David Beckham azt is bevallotta, hogy a divattervező csak egyetlen egyszer evett vele közös tányérról, ami az ő egyik legkedvesebb emléke. „Én örömmel eszem és iszom, szeretem a finom ételeket és borokat. Amikor valami jót eszem, azt szeretem megosztani is másokkal – mondta David Beckham. – Pechemre pont olyan valakivel házasodtam össze, aki 25 éve ugyanazt az ételt eszi. Amióta ismerem Victoriát, ő kizárólag grillezett halat és párolt zöldségeket eszik. Nagyon-nagyon ritkán tér el ettől.”

david-beckham-victoria-titok

Egyetlen alkalommal azért a 47 éves Victoria is felfüggesztette szokásos étrendjét, és hajlandó volt megkóstolni férje kedvenceit. „Akkor történt, amikor Harperrel volt terhes. Nagyon jó volt! – emlékezett vissza David Beckham. – Az egyik legkedvesebb estém volt, amit együtt töltöttünk. Már nem emlékszem, mit ettünk, de tudom, hogy azóta sem történt ilyen.”

David Beckham olyannyira rajong a finom ételekért, hogy még egy olasz főzőtanfolyamon is részt vett, hogy maga készíthesse el Victoriának és gyerekeinek a tökéletes olasz ragut és rizottót. 

David Beckham ételek iránti rajongását legidősebb fia, Brooklyn vitte tovább, ő szintén rajong az olasz konyháért és szívesen főz együtt édesapjával. Reméljük Victoria azért a fia főztjével néha kivételt tesz.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images

Olvass tovább!