Telik az idő: Beckhamék legkisebb fia 17 éves lett

2022. február 21. |

Cruz Beckham a legfiatalabb a fiúk sorában, és a bátyjaihoz képest eddig keveset szerepelt a rivaldafényben.

A Beckham család tegnap ünnepelte a legfiatalabb fiú, Cruz Beckham 17. születésnapját. Az ünnepségről Victoria Beckam egy videót és egy képet is megosztott az Instagram Storyjában, amiből a többi között az is kiderült, hogy a fiú valószínűleg nagy Billie Eilish-rajongó – Cruz szülinapi tortája ugyanis az énekesnő fotóival volt díszítve.

cruz-beckham

A tortán egy szülinapi üzenet is helyet kapott: „Kedves Cruz, nagyon szeretünk. Boldog születésnapot kívánunk, anya, apa, Brooklyn, Romeo és Harper.”

David és Victoria Beckhamnek összesen négy gyereke született: a legidősebb fiú, Brooklyn Joseph Beckham már 23 éves, Romeo James Beckham két évvel fiatalabb, idén fogja betölteni a 20-at, és őket követi a 17 éves Cruz David Beckham, valamint a házaspár egyetlen lánya, Harper Seven Beckham, aki 11 éves lesz. A két idősebbik fiú az utóbbi években egyre többet szerepelt a médiában – Brooklyn tizenéves korában modellkedéssel kezdett foglalkozni, ahonnan több-kevesebb sikerrel átevezett a fotós szakmába, míg a fiatalabb fiú, Romeo az apja nyomdokaiba lépve profi focista lett.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

David Beckham 46 éves lett, de nem fog rajta az idő!

David Beckham 46 éves lett, de nem fog rajta az idő!

David Beckham 1975. május 2-án született London külvárosában, és már kamaszként egy menő focicsapatban kezdett játszani. Szerencsecsillaga azóta is fényesen ragyog, élete tele van feledhetetlen pillanatokkal. Ezekből hoztunk jó párat!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok