Telik az idő: Beckhamék legkisebb fia 17 éves lett

2022. február 21.
Cruz Beckham a legfiatalabb a fiúk sorában, és a bátyjaihoz képest eddig keveset szerepelt a rivaldafényben.

A Beckham család tegnap ünnepelte a legfiatalabb fiú, Cruz Beckham 17. születésnapját. Az ünnepségről Victoria Beckam egy videót és egy képet is megosztott az Instagram Storyjában, amiből a többi között az is kiderült, hogy a fiú valószínűleg nagy Billie Eilish-rajongó – Cruz szülinapi tortája ugyanis az énekesnő fotóival volt díszítve.

cruz-beckham

A tortán egy szülinapi üzenet is helyet kapott: „Kedves Cruz, nagyon szeretünk. Boldog születésnapot kívánunk, anya, apa, Brooklyn, Romeo és Harper.”

David és Victoria Beckhamnek összesen négy gyereke született: a legidősebb fiú, Brooklyn Joseph Beckham már 23 éves, Romeo James Beckham két évvel fiatalabb, idén fogja betölteni a 20-at, és őket követi a 17 éves Cruz David Beckham, valamint a házaspár egyetlen lánya, Harper Seven Beckham, aki 11 éves lesz. A két idősebbik fiú az utóbbi években egyre többet szerepelt a médiában – Brooklyn tizenéves korában modellkedéssel kezdett foglalkozni, ahonnan több-kevesebb sikerrel átevezett a fotós szakmába, míg a fiatalabb fiú, Romeo az apja nyomdokaiba lépve profi focista lett.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!