Ismét szexvideó jelent meg Kim Kardashianról

2022. április 14.
Az új Kardashian-sorozat kísértetiesen hasonló módon indul, mint az előző.

Egy évvel azután, hogy véget ért a Keeping Up with the Kardashians, érkezik az új sorozat, szintén a család főszereplésével, és nem kevesebb botránnyal, mint az előző. A The Kardashians premierepizódjából ugyanis kiderül, hogy Kim fia, Saint odament hozzá a táblagépével, amin egy animált képet látott a híres, elmémesült síró arcáról, miközben Robloxszal játszott. A kép állítólag Kim szexvideójának korábban soha nem látott jeleneteit reklámozta.

szex-video-szexvideo-kim-kardashian

„Ha a fiam egy kicsit idősebb lett volna, és tudott volna olvasni, nagyon elkeseredtem volna – mondta Kim, aki bár kételkedik a soha nem látott jelenetek létezésében, természetesen azért felhívta ügyvédjeit. – Perelni fogok a kártérítésért. Jelen pillanatban az üzenet fontosabb, mint a pénz. Nem akarom, hogy lemásolják. Négy gyerekem van. Nem élhetem át ezt még egyszer. Ez olyan volt, mint 20 évvel ezelőtt. Nem fogom újra átélni.” A sztár azt is leszögezte, hogy minden ideje, pénze és erőforrása megvan ahhoz, hogy az egészet „porig égesse”.

A jelenet közben Khloe meg is jegyezte, hogy mennyire érdekes, hogy ismét ugyanaz a téma az új évad első részében, mint az előző szériában: „Ez jó előjel, srácok… az első évad szexvideójáról beszélünk. Úgy érzem, visszatértünk az első naphoz.”

A celeb sírva hívta fel az exét, Kanye Westet a hirdetés miatt, aki elég megértő volt vele. A Not Skinny But Not Fat podcastban Kim nemrég azt is elárulta, hogy milyen most kapcsolata gyermekei apjával, akitől tavaly vált el. „Mindig egy család leszünk – mondta. – Mindig szeretni fogjuk egymást, szeretni fogjuk a gyerekeinket és az együtt töltött időt.”

Azt is elmondta, hogy nem ítéli el exférjét a közösségi médiában tett kirohanásai miatt. „Soha nem ítélném el azt, ahogy valaki kommunikál. Akár ugyanígy tennék, akár nem, tudom, ki ő belül. Tudom, mit akar mondani, és tudom, hogy mit akar kifejezni, és ez csodálatos, ha oly sok éve ismerek valakit” – mondta Kim.

Forrás: Today, Fox News Fotó: Getty

Olvass tovább!