Victoria Beckhammel lépne tovább válása után Kim Kardashian

2021. augusztus 19.
Kim Kardashian rábízná Victoria Beckhamre, hogy megtalálja számára a megfelelő partnert Kanye Westtől való válása után, miután rájött, milyen sok közös vonásuk van a divattervezővel.

Bár még nem zárult le a válóper Kim Kardashian és Kanye West között, a reality sztárból lett divatmágnás szeretné belevetni magát ismét az ismerkedésbe. Ehhez pedig Victoria Beckham segítségét kéri. 

victoria-beckham-keritono-kim-kardashian

Kardashian úgy érzi, még frissek a házasságának széthullása miatti sebei, ám feltett szándéka, hogy ismét randizzon, mégpedig úgy, hogy Victoria Beckham egyengeti az útját. A két nő akkor került közelebbi barátságba egymással, amikor Victoria Beckham 47. születésnapját Miamiban ünnepelte hatalmas, hírességektől hemzsegő partival. Kim Kardashian úgy gondolja, hogy Victoria a tökéletes személy arra, hogy megtalálja azt, aki segít neki továbblépni Kanye West után. Mindezt arra alapozza Kim Kardashian, hogy szerinte nagyon sok közös vonása van Victoriával, akit egyébként is példaképnek tekint sikeres karrierje, négy gyermeke és boldog házassága miatt. 

Kim Kardashian néhány randin már túl van a szakítás óta, ám úgy véli, Victoria Beckham az, aki bemutatja majd neki azt a személyt, akivel tényleg komolyra fordulhatnak a dolgok. 

Kim Kardashian és Kanye West 2020-ban jelentette be, hogy házasságuk véget ért, a válási papírokat 2021 februárjában adták be, ám sokak szerint még mindig nem reménytelen, hogy egyszer kibéküljenek. Kim ott volt Kanye legújabb, Donda című lemezének bemutatóján, ám a rajongók valószínűleg hiába reménykednek. A korábbi házaspár valószínűleg egyszerűen csak baráti alapon támogatja egymást a nyilvánosság előtt, sőt, arról is szóltak híresztelések, hogy a mosolygós álarc csak a kameráknak szól, a háttérben egyáltalán nem ilyen baráti a viszony közöttük.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images

Olvass tovább!