Kim Kardashian mostantól jogilag újra szingli

2022. március 07.
A Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság kimondta, hogy Kim Kardashian jogilag egyedülálló. Ez ugyan még nem egyenlő a válással, ám Kanye ‘Ye’ West már ettől sem boldog.

Többé nem Kim Kardashian West a hivatalos neve a reality hősnőnek, ismét használhatja csak a leánykori nevét a hivatalos papírokon, tehát jogilag Kim Kardashian lett újra. A 41 éves híresség videón vett részt a bírósági meghallgatáson egy olyan helyiségéből, ami leginkább a gardróbjának látszott. Kim Kardashian nagyon boldognak tűnt az egész procedúra alatt, miközben a bíró több kérdést is feltett Kardashiannek. Amikor azt kérdezte, szeretné-e, hogy a neve Kardashianre változzon, határozott igennel felelt a Skims alapítója.

kim-kardashian-szingli

Kim Kardashian arra is igennel válaszolt, amikor a bíró azt a kérdést tette fel, véget ért-e a házassága. Amikor a bíró végzett a kérdésekkel, és azt mondta, hogy visszakapja az egyedülálló státuszát, Kim Kardashian mosolygott. 

Kanye ‘Ye’ West új ügyvédje, Samantha Spector – akit azután vett fel, hogy az utolsó pillanatban, 24 órával a meghallgatás előtt kirúgta elődjét – azt mondta, hogy a rappert nem érdekli, hogy Kardashian visszakapja-e a leánykori nevét, ugyanakkor az egyedülálló státusz nagyon is zavarja. 

Kim Kardashian és Kanye West 2014-ben házasodtak össze. A 44 éves rapper – bár szakításuk óta már sokadik barátnőjét fogyasztja, Irina Shayk és Julia Fox színésznő után most éppen egy Instagram-influenszerrel jár, Chaney Jonesszal, aki kiköpött mása Kim Kardashiannek – elszántan vissza akarja kapni volt feleségét. Kim Kardashiannek és Kanye Westnek négy közös gyermeke van, North 8, Saint 6, Chicago 4 és Psalm 2 éves.

A válást még nem mondták ki a közel hétéves házasság után.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!