Kylie Jenner őszintén beszélt a szülés utáni nehézségeiről

2022. március 16.
Kylie Jenner néhány hete már kétgyerekes anyuka, a kislánya, Stormi ugyanis február végén egy kisöcsit kapott. Jenner a minap egy Instagram Storyba feltöltött videóban a szülés utáni nehézségekről vallott a rajongóinak.

„Nagyon nehéz volt a szülés utáni időszak. Ez most még nehezebb volt számomra, mint amit a kislányommal éltem át. Nem könnyű, sem mentálisan, sem fizikailag, sem spirituálisan” – kezdte videóját a sminkmogul, majd elmagyarázta, miért döntött úgy, hogy nyilvánosan szeretne beszélni a problémáiról. Mint mondta, a közösségi média tökéletes világában könnyen úgy tűnhet, mintha másoknak probléma nélkül sikerülne átvészelni ezt az időszakot, és ez óriási nyomást helyez az anyákra.

kylie-jenner

„Nekem sem könnyű. Nagyon is nehéz, és még abban sem voltam biztos, hogy ma az edzésemre el fogok tudni jutni, de itt vagyok, és máris jobban érzem magam. De az is teljesen rendben van, ha nem érzitek jól magatokat.”

Kylie Jenner első gyereke, Stormi Webster egy 9 hónapig titokban tartott terhesség után 2018 februárjában született. Jenner a második terhességét is megpróbálta titokban tartani, de a rajongók ezúttal szemfülesek voltak, és hamar leleplezték a hírességet. A második baba születésével kapcsolatban is folyamatosan mentek a találgatások: sokan meg voltak győződve róla, hogy a sztár már tavaly decemberben életet adott a fiának, és csak megpróbáltja titokban tartani az érkezését. Az összeesküvés-elméletek végül nem bizonyultak igaznak, Jenner ugyanis február 22-én maga tette közzé, hogy megszületett második gyereke, egy kisfiú, aki a Wolf nevet kapta. Mindkét gyereknek a rapper Travis Scott az édesapja.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!