Katy Perry légmentesen elzárt szobában őrzi ikonikus ruháit lányának

2022. május 07.
Lányának akarja tökéletes állapotban megőrizni leghíresebb fellépőruháit és szettjeit Katy Perry. A nem egészen kétéves Daisy Dove gardróbját máris irigyeljük.

Megfelelően beállított, állandó hőmérsékletű és páratartalmú szobában őrzi ikonikus ruháit Katy Perry, hogy ha majd elég nagy lesz, lányának, Daisy Dove-nak ajándékozhassa azokat. „Minden ebben a raktárban van. Olyan, mintha a Spinédzserek gardróbjelenete lenne – mondta Katy Perry. – Minden egyes darab katalógusba van felvezetve, számmal és kis képpel. Daisynek elég sok ruhája lesz.”

katy-perry-ruhatar

Bár azt nem árulta el a 37 éves énekesnő, pontosan melyik ruhákat őrizte meg lányának – és gyanítjuk, az öltözetek száma folyamatosan gyarapszik –, de nagy eséllyel közte van például az a szexi Oscar de la Renta estélyi, amit a 2022-es Met-gálán viselt, vagy a híres sajburgerjelmez három évvel ezelőttről, nem is említve a számtalan fellépőruhát.

Nemrég Katy Parry azt nyilatkozta, hogy Daisy bár még csak 20 hónapos, máris nagyon szeret öltözködni, és szívesen mutogatja összeállításait. „Tegnap egy kockás ruhát vett fel, és tündéri volt, ahogy megmutatta nekünk. Figyelte mindenkinek a reakcióját” – mesélte Perry. 

Katy Perry és Orlando Bloom első közös gyermeke 2020-ban született. Az énekesnőnek saját gyerekruha-kollekciója is van, 2017-ben babacipőket is tervezett.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Vásárold meg te is a Marie Claire limitált ökopalackját, és mi elültetünk egy fát! Kattints a képre!