Katy Perry megmutatta a szülés utáni testét

2020. szeptember 01.
Az énekesnő mindössze egy melltartót és egy kismamabugyit húzott magára.

Ahogy azt mi is megírtuk, múlt héten megszületett Katy Perry és Orlando Bloom kislánya, aki a Daisy Dove Bloom nevet kapta. A kisbaba érkezése miatt érthető módon az énekesnő idén nem vett részt a vasárnap este megrendezett MTV VMA-n, ám egy vicces Insta-poszttal mégis csak reflektált a díjátadóra.

Ezzel a bizonyos poszttal pedig Katy Perry is beállt azok közé a sztárok közé, akik bátran vállalják a szülés után megváltozott testüket. Az énekesnő ugyanis egy olyan képet töltött fel magáról, amin mindössze egy mellszívó melltartóban és egy kismamabugyiban áll a tükör előtt – viccből pedig a kimerültséget jelölte meg a haja és a sminkje készítőjének, utalva a díjátadókon megszokott készülődős képekre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@bkaty_hudson) on Aug 31, 2020 at 1:04am PDT

Egyre több hollywoodi sztár vállalja fel a szülés utáni testét

Nem Katy Perry az első, aki bevállalt egy ilyen fotót. Az utóbbi időben egyre több híres édesanya döntött úgy, hogy felvállalja a valóságot, őszintén megmutatja a szülés utáni testét, ezzel azt üzenve a nyilvánosságnak, hogy a szülés utáni változások az élet természetes velejárói, a női test pedig ezekkel együtt is ugyanúgy gyönyörű.

Gondoljunk csak például Ashley Grahamre, aki a testpozitív szemlélet egyik szószólója. Graham már a várandóssága alatt sem volt szégyenlős, nyíltan felvállalta a terhesség közben felmerülő problémáit a közösségi oldalán – a hozzáállása pedig szülés után sem változott. De szerencsére nem ő az egyetlen sztáranyuka, aki ezt a vonalat képviseli. Amy Schumertől Chrissy Teigenig számos hollywoodi sztár csatlakozott a mozgalomhoz.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images