Katy Perry megmutatta a szülés utáni testét

2020. szeptember 01. |

Az énekesnő mindössze egy melltartót és egy kismamabugyit húzott magára.

Ahogy azt mi is megírtuk, múlt héten megszületett Katy Perry és Orlando Bloom kislánya, aki a Daisy Dove Bloom nevet kapta. A kisbaba érkezése miatt érthető módon az énekesnő idén nem vett részt a vasárnap este megrendezett MTV VMA-n, ám egy vicces Insta-poszttal mégis csak reflektált a díjátadóra.

Ezzel a bizonyos poszttal pedig Katy Perry is beállt azok közé a sztárok közé, akik bátran vállalják a szülés után megváltozott testüket. Az énekesnő ugyanis egy olyan képet töltött fel magáról, amin mindössze egy mellszívó melltartóban és egy kismamabugyiban áll a tükör előtt – viccből pedig a kimerültséget jelölte meg a haja és a sminkje készítőjének, utalva a díjátadókon megszokott készülődős képekre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@bkaty_hudson) on Aug 31, 2020 at 1:04am PDT

Egyre több hollywoodi sztár vállalja fel a szülés utáni testét

Nem Katy Perry az első, aki bevállalt egy ilyen fotót. Az utóbbi időben egyre több híres édesanya döntött úgy, hogy felvállalja a valóságot, őszintén megmutatja a szülés utáni testét, ezzel azt üzenve a nyilvánosságnak, hogy a szülés utáni változások az élet természetes velejárói, a női test pedig ezekkel együtt is ugyanúgy gyönyörű.

Gondoljunk csak például Ashley Grahamre, aki a testpozitív szemlélet egyik szószólója. Graham már a várandóssága alatt sem volt szégyenlős, nyíltan felvállalta a terhesség közben felmerülő problémáit a közösségi oldalán – a hozzáállása pedig szülés után sem változott. De szerencsére nem ő az egyetlen sztáranyuka, aki ezt a vonalat képviseli. Amy Schumertől Chrissy Teigenig számos hollywoodi sztár csatlakozott a mozgalomhoz.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok