Katy Perry: „Senki nem beszél a szülés valóságáról”

2021. február 12.
Fél évvel ezelőtt, 2020 augusztusában született meg Katy Perry és Orlando Bloom kislánya, Daisy Dove. Az énekesnő a legújabb interjújában őszintén beszélt az elmúlt időszak tapasztalatairól.

Katy Perry a Jimmy Kimmel Live vendégeként nemcsak egy merőben új külsőt villantott, de őszintén mesélt a szülésélményéről és arról, hogyan tudott belerázódni az anyaszerepbe.

katy-perry-jimmy-kimmel

„Senki nem beszél a szülést követő hat hétről! Ó, Istenem, az brutális volt. Egy igazi hullámvasút. Pont a szülés után jelent meg az ötödik albumom. Én akkor még a kórházban feküdtem, és a saját fenekemet sem tudtam kitörölni. Közben arra gondoltam, hogy ilyen helyzetben sem jelent meg még korábban lemezem” – mesélte Perry, majd azt is hozzátette, hogy az anyaság volt az eddigi legjobb döntés az életében. Mint mondta, sokat segít neki, hogy a családja mindig mindenben mellette áll, és persze az is, hogy vőlegényének, Orlando Bloomnak már van egy fia, tehát gyakorlottabban kezdhetett bele az apaságba.

Ezt olvastad már?

Ehhez kapcsolódva az énekesnő azt is elmondta, hogy eleinte nem szívesen fogadta Bloom tanácsait.

„Nem értettem először, hogy miért kellene nekem hallgatnom az ő történeteit. Aztán kiderült, hogy mégis sokat tud segíteni. Végig nagyon csodálatosan viselkedett, nagyon szerelmesek vagyunk és hálásak vagyunk mindenért.”

A kislányról egyébként nem sokkal a szülés után egy fotót is posztolt az énekesnő, de a biztonság érdekében arra nagyon ügyelt, hogy ne mutassa meg rajta Daisy arcát. A szülés után megváltozott testét azonban bátran felvállalta, és néhány nappal a kislánya megszületése után egy olyan képet töltött fel magáról Instagram-oldalára, amin mindössze egy mellszívó melltartóban és egy kismamabugyiban áll a tükör előtt – viccből pedig a kimerültséget jelölte meg a haja és a sminkje készítőjének, utalva a díjátadókon megszokott készülődős képekre.

Fotó: Getty Images, Forrás: marieclaire.com.au

Olvass tovább!