Kyle Jenner vicces videóval alázta nővérét

2022. május 25.
Kourtney Kardashian és Travis Barker egy újabb esküvőt tartott, ezúttal egy olasz villában. Természetesen minden Kardashian nővér képviseltette magát. Ezúttal Kendall Jennernek sikerült olyan ruhát választania, melyre abszolút igaz a mondás: a szépségért szenvedni kell.

Kyle Jenner volt az a nővér, aki megosztotta a közösségi oldalán, hogy a nővére, Kendall hogyan küzd a lépcsőkkel Kourtney Kardashian és Travis Barker esküvőjére sietve. Bár a sietséget a Dolce&Gabbana ruha már eleve lehetetlenné tette, hiszen olyan szűkre volt szabva, hogy az új értelmet adott a testhezálló kifejezésnek: szinte egy volt a modell bőrével.

kyle-jenner-kendall-jenner-video-lepcso-szuk-ruha

Bár lelkesen videózta Kendallt, azért némi együttérzés felfedezhető volt Kyle-ban: „Jól vagy? Ó, ezek a hülye lépcsők” – mondja a videóban a legfiatalabb Kardashian-Jenner lány. 

Kourtney és Travis Barker a Villa Olivetta nevű helyen házasodott össze, amely a Dolce&Gabbana portofinói birtoka. (Nem meglepő tehát, hogy Kendall is a tervező ruhájában próbálta legyőzni a régi kőlépcsősort.) A fogadást a 16. századi Barna-kastélyban tartották, amely szintén a közelben található. Ide igyekezvén készítette a Twitterre posztolt videót Kyle Jenner. 

Valószínűleg sikeresen vette a lépcsőket végül Kendall, mivel húga a fogadáson is készített róla felvételeket.

Forrás: Insider, Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!