Kyle Jenner vicces videóval alázta nővérét

2022. május 25. |

Kourtney Kardashian és Travis Barker egy újabb esküvőt tartott, ezúttal egy olasz villában. Természetesen minden Kardashian nővér képviseltette magát. Ezúttal Kendall Jennernek sikerült olyan ruhát választania, melyre abszolút igaz a mondás: a szépségért szenvedni kell.

Kyle Jenner volt az a nővér, aki megosztotta a közösségi oldalán, hogy a nővére, Kendall hogyan küzd a lépcsőkkel Kourtney Kardashian és Travis Barker esküvőjére sietve. Bár a sietséget a Dolce&Gabbana ruha már eleve lehetetlenné tette, hiszen olyan szűkre volt szabva, hogy az új értelmet adott a testhezálló kifejezésnek: szinte egy volt a modell bőrével.

kyle-jenner-kendall-jenner-video-lepcso-szuk-ruha

Bár lelkesen videózta Kendallt, azért némi együttérzés felfedezhető volt Kyle-ban: „Jól vagy? Ó, ezek a hülye lépcsők” – mondja a videóban a legfiatalabb Kardashian-Jenner lány. 

Kourtney és Travis Barker a Villa Olivetta nevű helyen házasodott össze, amely a Dolce&Gabbana portofinói birtoka. (Nem meglepő tehát, hogy Kendall is a tervező ruhájában próbálta legyőzni a régi kőlépcsősort.) A fogadást a 16. századi Barna-kastélyban tartották, amely szintén a közelben található. Ide igyekezvén készítette a Twitterre posztolt videót Kyle Jenner. 

Valószínűleg sikeresen vette a lépcsőket végül Kendall, mivel húga a fogadáson is készített róla felvételeket.

Forrás: Insider, Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok

Sztárok, akiknek szakítást hozott 2022 első fele Candice Accola

Sztárok, akiknek szakítást hozott 2022 első fele