Blake Lively moktélkollekciót dobott a piacra, hogy támogassa az alkoholbetegséggel küzdőket

2022. június 28.
Ha nyár, akkor koktélszezon! De azoknak is jár a különleges italkínálat, akik valamilyen okból kifolyólag nem akarnak alkoholt fogyasztani! Éppen nekik tervezte moktélmárkáját Blake Lively, aki saját maga sem fogyaszt alkoholt. 

A Betty Buzz mottója, hogy nem csak alkoholos mámorban lehet élvezni az életet. És mennyire igaza van! A márka 2021 szeptemberében került bevezetésre, éppen akkor, amikor a pandémia miatt egyre többen kapták azon magukat, hogy több alkoholt isznak – akár egyedül, hétköznap is, és szerettek volna ezen változtatni. Az alkoholizmus ijesztő mértéket öltött a Covid alatt, ráadásul az elszigeteltség miatt sokkal kevésbé volt jelen az a szociális védőháló, ami visszajelzést és kontrollt adhatott volna az alkoholfogyasztás terén is.

blake-lively-mocktail

Lively koktéljai éppen olyan szép üvegben, izgalmas ízkombinációkkal érkeznek, mintha alkoholos koktélról lenne szó. Habzó grapefruit, alkoholmentes tonik, alkoholmentes „gyömbérsör”, habzó citrom-lime, citromos klubszóda – mindegyik íz megállja – önmagában, alkohol nélkül is – a helyét egy szép pohárba kitöltve, gyümölcsszeletekkel díszítve, de az alkoholt (mértékkel) fogyasztók akár tequilával is keverhetik a színésznő italait!

Fotó: instyle.com, Forrás: Popsugar

Ezt már olvastad?