A legbotrányosabb válások a sztárvilágban

2022. június 15.
Mivel a hírességek a nyilvánosság előtt élik az életüket, így azt sem tudják eltitkolni, ha nem sikerül békében elköszönniük attól, akinek korábban kimondták a boldogító igent. Sőt, a szakításuk néha egészen csúnyán elfajulhat...

Hiába a tündérmesébe illő kezdet, a boldog befejezésre sajnos nincs garancia. Még Hollywoodban sem. Míg Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolata hosszú évek óta töretlen, addig sokan akadnak olyanok is, akiknek csúnya válással ér véget a románca. Amber Heard és Johnny Depp pereskedéséről például valószínűleg még sokáig hallunk majd, mivel jogi háborújuk a végsőkig elfajult.

Amber Heard és Johnny Depp

A két színész kölcsönösen is erőszakkal vádolta a másikat, ráadásul A Karib-tenger kalózai főszereplője azt állította, hogy exfelesége szándékosan rontani akart a hírnevén. A bíróság végül Johnny Deppnek adott igazat, és Amber Heardöt kártérítés fizetésére kötelezte, de ha hihetünk a pletykáknak, akkor a nő fellebbez az ítélet ellen – így várhatóan folytatódik még az ügyük. Ráadásul nem ők az egyetlenek, akiknek botrányba fulladt a válásuk.

Jennifer Aniston és Brad Pitt

Jennifer Aniston és Brad Pitt

Rajongók milliói máig nem adták fel a reményt, hogy Jennifer Aniston és Brad Pitt egyszer még egymásra találhatnak, hiszen sokáig ők ketten testesítették még az álompár szót. Ám kiderült, hogy a színfalak mögött mégsem idilli a kapcsolatuk, ugyanis Brad a Mr. és Mrs. Smith forgatásán közel került Angelina Jolie-hoz. Bár sosem ismerték el, hogy már a felvételek alatt viszonyt folytattak volna, miután Jennifer 2005 márciusában beadta a válókeresetet, Brad egy hónappal később már Angelinával nyaralt Kenyában, amit a lesifotósok meg is örökítettek. Jennifer akkor azt mondta, sokkolták őt a képek és a tény, hogy volt férje ilyen hamar továbblépett, de mára sikerült békét kötniük. Sőt, azt mondják, ma már barátokként tekintenek a másikra: ezt bizonyítja az is, hogy a 2020-as SAG Awardson szemmel láthatóan ünnepelték egymás sikerét.

Angelina Jolie és Brad Pitt

Angelina Jolie és Brad Pitt

Bradnek és Angelinának nem volt egyszerű dolga a románcuk kezdetén, hiszen kevesen támogatták őket. Ám ők rácáfoltak a kritikusaikra, és családot alapítottak: az évek során összesen hatszoros szülőkké váltak. 2014 augusztusában ki is mondták az igent egymásnak Franciaországban, de a házasságuk csupán két évig tartott. Angelina kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva indította el a válási procedúrát, és egyúttal hat gyermekük elsődleges felügyeleti jogát is kérvényezte a bíróságtól. Azt mondta, (ex)férje alkohol befolyása alatt erőszakosan viselkedett fiukkal, Maddoxszal, de a színészt a felmentették a vádak alól. Ugyan 2019-ben hivatalosan is véget ért a házasságuk, még mindig akadnak tisztázatlan kérdések kettőjük között, így az ügyvédjeiken keresztül továbbra is csatáznak egymással – például a gyerekeik felügyelete miatt. A procedúra olyan régóta húzódik, hogy legidősebb fiuk, Maddox időközben nagykorúvá vált, ezért az ítélet rá már nem is vonatkozna.

Demi Moore és Ashton Kutcher

Demi Moore és Ashton Kutcher

Demi Moore és Ashton Kutcher tíz év házasság után jelentették be a válásukat, és bár akkoriban szűkszavúan nyilatkoztak róla, a színésznő később részletesen mesélt a szakításuk okairól a memoárjában. Demi azt írta, hogy mindig maga elé helyezte a nála 15 esztendővel fiatalabb férjét az együtt töltött évek alatt, és Ashton kérésére még abba is beleegyezett, hogy a szexuális életükbe másokat is bevonhassanak. Ám szerinte a férfi emiatt elmosta a hűség határait, és ezáltal felmentést talált magának minden tettére – például arra is, hogy kétszer megcsalta őt. Bár Ashtonnal nem ápol olyan baráti viszonyt, mint másik exével (és gyermekei apjával) Bruce Willisszel, jó eséllyel már félretették a sérelmeiket, mivel Demi nemrég még abba is beleegyezett, hogy leforgasson egy reklámot Ashton jelenlegi feleségével, Mila Kunisszal.

Kim Kardashian és Kanye West

Kim Kardashian és Kanye West

A valóságshow-sztár 2021 februárjában jelentette be, hogy el akar válni férjétől, és a hivatalos kérelmében azt is kiemelte, nincs annyi tanácsadás a világon, ami megmenthetné a kapcsolatukat. Kim közel fél évvel később elkezdett randizni Pete Davidsonnal, akit a Saturday Night Live felvételein ismert meg, (Bármennyire is meglepő, ő akarta megszerezni a férfi telefonszámát, mert érezte a kémiát kettőjük között.) Kanye West viszont képtelen volt a sportszerűségre, és a közösségi oldalán nyilvános posztokban próbálta besározni Pete Davidsont. Kijelentette, hogy a volt felesége választottja sohasem találkozhat a közös gyermekeikkel. A bejegyzést azóta ugyan törölte, de az Eazy című számához készített klipben „élve eltemeti” az SNL sztárját, és a dalszövegben is céloz rá.

Fotó: Getty Images

Az igen nem mindig szól örökre…