Sztárpárok, akiknek egy másik híresség volt a kerítőjük

2022. május 25. |

Cupidónak nincs mindig szárnya, ellenben gyakran eléggé ismert!

Ha ismerkedésről van szó, a hírességeknek egyáltalán nincsen könnyű dolguk, hiszen a bulvárlapok minden lépésüket nagyítóval figyelik. A randijaikat – néhány kifejezetten ritka kivétellel – mindig megörökítik a lesifotósok, ha pedig regisztrálnak egy társkereső alkalmazásra, szinte azonnal lelepleződnek. Egy biztos, a korántsem egyszerű helyzetüket leginkább azok értik meg és érzik át, akik hozzájuk hasonlóan a sztárvilág tagjai – ezért sokan előszeretettel sietnek a sorstársaik segítségére. Számtalan szerelem szövődött már úgy ismert emberek között, hogy valójában éppen egy másik celeb mutatta be őket egymásnak.

 Courteney Cox és Johnny McDaid

A kerítő: Ed Sheeran

Johnny McDaid, Courteney Cox és Ed Sheeran

Johnny McDaid, Courteney Cox és Ed Sheeran (Fotó: Steve Granitz, Mike Marsland/WireImage/Getty Images)

Ed Sheeran például nemcsak a dalszerzésben, hanem a kerítősködésben is profi, mivel ő „az oka” annak, hogy Courteney Cox találkozott jelenlegi párjával, Johnny McDaiddal. A brit énekes ugyanis évek óta gyakori vendége a színésznő malibui otthonának, ahová még 2013-ban áthívta a Snow Patrol zenekar tagját, hogy segítsen neki az X címet viselő lemeze megírásában… a többi pedig már történelem. A Jóbarátok sztárja és kedvese 2014 nyarán egyébként eljegyezték egymást, ám végül nem jutottak el az oltárig, mert egy rövid időre szünetet tartottak – de nem sokkal később kibékültek, és a kapcsolatuk azóta is töretlen. „Természetesen hálásak vagyunk Ednek, hogy bemutatott minket” – jelentette ki Courteney. Így tehát amennyiben egyszer mégiscsak összekötik az életüket, borítékolható, hogy Ed eljátszik majd valamit az esküvőjükön.

Sophie Turner és Joe Jonas

A kerítő: Hailee Steinfeld

Joe Jonas, Sophie Turner és Hailee Steinfeld

Joe Jonas, Sophie Turner és Hailee Steinfeld (Fotó: Kevin Mazur, Theo Wargo/Getty Images)

Kevesen tudják, de nem a Jonas Brothers Joe egyetlen bandája, mivel 2015-ben megalapította a DNCE elnevezésű formációját is. Bár ez az együttes nem lett annyira sikeres, mint az, amiben a testvéreivel zenél, Joe-nak azért mégsem kell megbánással tekintenie erre a döntésére… már csak azért sem, mert ennek köszönheti, hogy megismerte későbbi feleségét. Amikor ugyanis Hailee Steinfelddel dolgoztak a Rock Bottom című dalon, a Trónok harca színésznője felkereste, és különös kéréssel állt a barátnője, Hailee elé. „Kaptam egy üzenetet Sophie-tól, amiben nagyjából a következő állt: »Szóval, mesélj nekem Joe-ról!«. Én pedig azt válaszoltam neki, hogy vágjon csak bele” – árulta el később Hailee, aki nem is adhatott volna jobb tanácsot, hiszen Sophie-ék azóta összeházasodtak és a családalapításba is belevágtak.

Cameron Diaz és Benji Madden

A kerítő: Nicole Richie

Benji Madden, Cameron Diaz és Nicole Richie

Benji Madden, Cameron Diaz és Nicole Richie (Fotó: Donato Sardella, Donato Sardella/Getty Images)

Hollywood egykori üdvöskéje, a mára már borászattal foglalkozó Cameron Diaz hosszú évekig kereste az igazit, de sajnos sokáig nem volt szerencséje a szerelemben… egészen addig, amíg a sors, pontosabban Nicole Richie be nem mutatta neki sógorát, Benji Maddent. A színésznő még a filmezésnek is hátat fordított a Good Charlotte gitárosának kedvéért, akinek 2015-ben mondta ki az igent, és pár évvel később megérkezett kislányuk, Raddix is. „Mindenért vállalom a felelősséget – nyilatkozta Nicole, aki Joel Madden felesége. – Odaadó sógornő vagyok. Örülök mindenkinek, aki boldog, és szeretném, ha mindenkit szeretet venne körül.”

Sofía Vergara és Joe Manganiello

A kerítő: Jesse Tyler Ferguson

Joe Manganiello, Sofia Vergara és Jesse Tyler Ferguson

Joe Manganiello, Sofia Vergara és Jesse Tyler Ferguson (Fotó: Dimitrios Kambouris/VF14, Amy Sussman/Getty Images)

A Modern család sztárjai éppen együtt buliztak, amikor felbukkant Joe Manganiello. Jesse Tyler Ferguson be is mutatta őt Sofíának, aki első pillantásra elbűvölte a Magic Mike színészét. „Beismerem, hogy segítettem nekik. (…) Egy partin voltunk, amikor bemutattam őket egymásnak. Aztán Sofía szakított a vőlegényével, Joe abban a percben felhívott engem, amint kiderült a hír.  Azt mondta, hogy azonnal szüksége van Sofia számára. Én pedig felhívtam, és megkérdeztem, hogy megadhatom-e Joe-nak az elérhetőségét. Úgy tett, mintha nem akarta volna, holott nagyon is odáig volt az ötletért. Végül elintéztem a telefonszámcserét, és Joe onnantól már átvette a dolgok irányítását” – kotyogta ki Jesse Tyler Ferguson.

Ezt olvastad már?

Hírességek, akik 40 felett lettek édesanyák

Hírességek, akik 40 felett lettek édesanyák

Az egész világot meglepte, amikor néhány nappal ezelőtt az 51 éves Naomi Campbell bejelentette, hogy édesanya lett. A szupermodell kései anyává válása persze nem példa nélküli, az utóbbi években egyre több híresség vágott bele 40 után a gyerekvállalásba.

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok