Sztárpárok, akiknek egy másik híresség volt a kerítőjük

2022. május 25.
Cupidónak nincs mindig szárnya, ellenben gyakran eléggé ismert!

Ha ismerkedésről van szó, a hírességeknek egyáltalán nincsen könnyű dolguk, hiszen a bulvárlapok minden lépésüket nagyítóval figyelik. A randijaikat – néhány kifejezetten ritka kivétellel – mindig megörökítik a lesifotósok, ha pedig regisztrálnak egy társkereső alkalmazásra, szinte azonnal lelepleződnek. Egy biztos, a korántsem egyszerű helyzetüket leginkább azok értik meg és érzik át, akik hozzájuk hasonlóan a sztárvilág tagjai – ezért sokan előszeretettel sietnek a sorstársaik segítségére. Számtalan szerelem szövődött már úgy ismert emberek között, hogy valójában éppen egy másik celeb mutatta be őket egymásnak.

 Courteney Cox és Johnny McDaid

A kerítő: Ed Sheeran

Johnny McDaid, Courteney Cox és Ed Sheeran

Johnny McDaid, Courteney Cox és Ed Sheeran (Fotó: Steve Granitz, Mike Marsland/WireImage/Getty Images)

Ed Sheeran például nemcsak a dalszerzésben, hanem a kerítősködésben is profi, mivel ő „az oka” annak, hogy Courteney Cox találkozott jelenlegi párjával, Johnny McDaiddal. A brit énekes ugyanis évek óta gyakori vendége a színésznő malibui otthonának, ahová még 2013-ban áthívta a Snow Patrol zenekar tagját, hogy segítsen neki az X címet viselő lemeze megírásában… a többi pedig már történelem. A Jóbarátok sztárja és kedvese 2014 nyarán egyébként eljegyezték egymást, ám végül nem jutottak el az oltárig, mert egy rövid időre szünetet tartottak – de nem sokkal később kibékültek, és a kapcsolatuk azóta is töretlen. „Természetesen hálásak vagyunk Ednek, hogy bemutatott minket” – jelentette ki Courteney. Így tehát amennyiben egyszer mégiscsak összekötik az életüket, borítékolható, hogy Ed eljátszik majd valamit az esküvőjükön.

Sophie Turner és Joe Jonas

A kerítő: Hailee Steinfeld

Joe Jonas, Sophie Turner és Hailee Steinfeld

Joe Jonas, Sophie Turner és Hailee Steinfeld (Fotó: Kevin Mazur, Theo Wargo/Getty Images)

Kevesen tudják, de nem a Jonas Brothers Joe egyetlen bandája, mivel 2015-ben megalapította a DNCE elnevezésű formációját is. Bár ez az együttes nem lett annyira sikeres, mint az, amiben a testvéreivel zenél, Joe-nak azért mégsem kell megbánással tekintenie erre a döntésére… már csak azért sem, mert ennek köszönheti, hogy megismerte későbbi feleségét. Amikor ugyanis Hailee Steinfelddel dolgoztak a Rock Bottom című dalon, a Trónok harca színésznője felkereste, és különös kéréssel állt a barátnője, Hailee elé. „Kaptam egy üzenetet Sophie-tól, amiben nagyjából a következő állt: »Szóval, mesélj nekem Joe-ról!«. Én pedig azt válaszoltam neki, hogy vágjon csak bele” – árulta el később Hailee, aki nem is adhatott volna jobb tanácsot, hiszen Sophie-ék azóta összeházasodtak és a családalapításba is belevágtak.

Cameron Diaz és Benji Madden

A kerítő: Nicole Richie

Benji Madden, Cameron Diaz és Nicole Richie

Benji Madden, Cameron Diaz és Nicole Richie (Fotó: Donato Sardella, Donato Sardella/Getty Images)

Hollywood egykori üdvöskéje, a mára már borászattal foglalkozó Cameron Diaz hosszú évekig kereste az igazit, de sajnos sokáig nem volt szerencséje a szerelemben… egészen addig, amíg a sors, pontosabban Nicole Richie be nem mutatta neki sógorát, Benji Maddent. A színésznő még a filmezésnek is hátat fordított a Good Charlotte gitárosának kedvéért, akinek 2015-ben mondta ki az igent, és pár évvel később megérkezett kislányuk, Raddix is. „Mindenért vállalom a felelősséget – nyilatkozta Nicole, aki Joel Madden felesége. – Odaadó sógornő vagyok. Örülök mindenkinek, aki boldog, és szeretném, ha mindenkit szeretet venne körül.”

Sofía Vergara és Joe Manganiello

A kerítő: Jesse Tyler Ferguson

Joe Manganiello, Sofia Vergara és Jesse Tyler Ferguson

Joe Manganiello, Sofia Vergara és Jesse Tyler Ferguson (Fotó: Dimitrios Kambouris/VF14, Amy Sussman/Getty Images)

A Modern család sztárjai éppen együtt buliztak, amikor felbukkant Joe Manganiello. Jesse Tyler Ferguson be is mutatta őt Sofíának, aki első pillantásra elbűvölte a Magic Mike színészét. „Beismerem, hogy segítettem nekik. (…) Egy partin voltunk, amikor bemutattam őket egymásnak. Aztán Sofía szakított a vőlegényével, Joe abban a percben felhívott engem, amint kiderült a hír.  Azt mondta, hogy azonnal szüksége van Sofia számára. Én pedig felhívtam, és megkérdeztem, hogy megadhatom-e Joe-nak az elérhetőségét. Úgy tett, mintha nem akarta volna, holott nagyon is odáig volt az ötletért. Végül elintéztem a telefonszámcserét, és Joe onnantól már átvette a dolgok irányítását” – kotyogta ki Jesse Tyler Ferguson.

Ezt olvastad már?