Lourdes Leon macskanőként vonult a párizsi divathéten

2022. június 28.
Lourdes Leon meghódította Párizs kifutóját, amikor egy feszes szettben vonult végig a Marine Serre kifutóján.

Madonna 25 éves lánya számára a modellkedés nem ismeretlen műfaj, 2021-ben a Savage X Fenty show kifutóján debütált, de szerepelt az Adidas és a Calvin Klein kampányaiban is, pár napja pedig Párizs kifutóján mutatta meg magát. Lourdes Leon a Marine Serre 2023-as tavaszi kollekciójának egy szexi darabját mutatta be, a feszes overallban a gyönyörű modell úgy festett, akár Macskanő.

Lourdes Leon

Az All Over Moon Catsuithoz látványos arany ékszereket és magas sarkú cipőt viselt, hosszú haja pedig vöröses, lilás árnyalatot kapott. Magát a show-t egy szabadtéri kosárlabdapályán rendezték meg.

Lourdes Leon

Lourdes Leon

Lourdes Leon

Lourdes nemrég édesanyja Instagram-bejegyzésében is felbukkant, amiben a 63 éves énekesnő arról számol be, hogy egy rémisztő hírre ébredt, az USA-ban törvény rendelkezik arról, hogy a nőknek nincs többé joguk tulajdon testük felett. Madonna kifejtette, az abortuszellenes törvény minden nőt érint az országban, többek között az ő négy lányát, Lourdest, a 16 éves Mercy James-t, és a 9 éves ikreket, Estere-t és Stellát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

„A Legfelsőbb Bíróság úgy döntött, hogy a nők jogai többé nem alkotmányos jogok. Valójában kevesebb jogunk van, mint egy fegyvernek” – írta a sztár, aki mindenkit harcra buzdít.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!