Ryan Gosling: „Kennek se pénze, se munkája, se kocsija, se háza nem lesz”

2022. július 18.
Az élet Kenként egyáltalán nem hangzik sem fantasztikusnak, sem plasztiknak az új Barbie-filmben.

Addig is, míg együtt nézhetjük végre a barátnőinkkel az új Barbie-filmet, apránként szivárognak az információk arról, milyen történésekre számíthatunk Greta Gerwig élő szereplős mozijában. A Ryan Gosling által megformált Kenről például egészen eddig nem sok mindent tudtunk, de úgy képzeltük, hogy elég magas életet él a plasztikvilágban. 

ryan-gosling-ken

Egészen eddig gondolhattuk így, ám Ryan Gosling most elárulta, hogy Kennek nehezebb az élete, mint a nemsokára a Netflixen megjelenő kémfilmjében, a The Gray Man című sikergyanús moziban játszott karakterének. „A Ken-élet sokkal nehezebb, mint a Gray Man-élet – mondta Gosling. – Kennek se pénze, se munkája, se kocsija, se háza. Elég nehéz időszakon megy keresztül.”

A színész leírása a karrierorientált babáról eléggé eltér attól, amit a több mint 60 éves története során eddig megszokhattunk. Ken ugyanis volt már barista, életmentő, focista és fogorvos is. „Egyáltalán nem olyan, mint amilyennek gondolnák az emberek – tette hozzá titokzatosan Gosling. – És ha tudod, milyen, de én nem tudom, hogy te tudod. Várjunk, miről beszélünk most?” – viccelődött a 2023-ban mozikba kerülő Barbie-filmmel. És mielőtt újabb titkot árult volna el a film történetével kapcsolatban, Gosling inkább azzal a viccel ütötte el, hogy befejezi, mielőtt jön a Mattel, és bedobozolja őt.

Forrás: Huffington Post Fotó: Instagram

Olvass tovább!