Szívtipróból is megárt a sok: Regé-Jean Page, Chris Evans és Ryan Gosling egy filmben

2021. március 11.
Rég láttunk ennyi szívtiprót együtt a filmvásznon, mint a Netflix új produkciójában. A Bridgerton után ugyanis Regé-Jean Page is csatlakozik Chris Evanshez és Ryan Goslinghoz a legújabb filmjük forgatásán.

Nem csoda, hogy a Netflix megbízik Regé-Jean Page-ben, és beválogatta legújabb, The Gray Man című filmjének illusztris szereplőgárdájába: a Bridgerton sikerében nagy szerepe volt a fiatal brit színésznek is, aki Hastings hercegeként elrabolta nemcsak Daphne Bridgerton, de a legtöbb női néző szívét is. Most pedig Ryan Gosling és Chris Evans mellett egy kémfilmben folytathatja a sikerszériát. 

rege-jean-page-chris-evans-ryan-gosling-film-netflix-the-gray-man

A szereplőket ismerve nem csoda, ha a James Bond-franchise riválisaként emlegetik az új produkciót. Nem spórol a streamingszolgáltató a költségeken sem: a hírek szerint 200 millió dollárt költenek a filmre. A kitalálói, Anthony és Joe Russo olyan kasszasikereket tudhatnak maguk mögött, mint az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végjáték

Az alaptörténet Mark Greaney hasonló című, 2009-ben megjelent regényén alapul. Egy volt CIA-ügynök (Ryan Gosling) sorsát követi, aki becsapta a titkosszolgálatot, és ezért keresik. Egy korábbi kollégája (Chris Evans) ered a nyomába. Page karakterét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, ám az internet népének már az is épp elég, hogy ilyen remek hármas jön össze egyetlen filmben.

Regé-Jean Page-ről nem sokkal korábban azt is híresztelték, hogy ő lehet Daniel Craig után a következő James Bond, ám a színész erre csak annyit jegyzett meg: „Az internet rengeteg dolgot gondol, és ez az egyik legszórakoztatóbb dolog benne.” 

Forrás: Tatler Fotó: Getty Images

Olvastad már?