Így reagált Eva Mendes, mikor meglátta Ryan Gosling Ken-fotóit

2022. július 21.
Valószínűleg sok vidám pillanatot okoz Ryan Gosling legújabb filmszerepe az élő szereplős Barbie-filmben családi körben. Legalábbis ez derült ki a színész válaszából, mikor megkérdezték, Eva Mendes mit szólt, mikor meglátta az első fotókat róla Kennek öltözve.

Margot Robbie mellett alakítja a műanyag fiút, Kent Ryan Gosling abban az új élő szereplős Barbie-filmben, melyet a Kisasszonyok alkotója, Greta Gerwig rendez. (A két főszereplő mellett láthatjuk majd America Ferrerát, Simu Liút, Kate McKinnont, Saoirse Ronant, Ncuti Gatwát és Will Ferrellt is a produkcióban.)

eva-mendes-ryan-gosling-ken

2022 júniusában bukkantak fel az első képek a Ken ruhába öltözött Ryan Goslingról, az internet népe pedig azóta sem tért magához. A szőkített haj, szoláriumbarna bőr és a kockás hasizmok tökéletes Kenné tették a színészt. Egyetlen fontos kérdést azonban eddig nem tudtunk meg: mit szólt Ryan Gosling párja, Eva Mendes a színész fotóihoz?

Amikor arról kérdezték Goslingot a The One Show-ban, „gondolta-e volna valaha, hogy az ő képe lesz a csúcson a világon”, a színész azt felelte: „soha”. Ezután adta magát a következő, sokkal izgalmasabb kérdés: mit szólt a párja, Eva Mendes a Ken-fotókhoz? „Nagyon támogató. Támogatja a Kenergiámat. Még egy hashtaget is indított – That’s My Ken –, ami nagyon sokat jelent nekem.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

A Barbie, ha minden a tervek szerint halad, 2023. július 21-én kerül a mozikba.

Forrás: Independent Fotó: Getty Images

Olvass tovább!