Ez a neonszínű konyha olyan, mintha a Barbie-film díszlete lenne

2022. július 16. |

Ha még valaki nem hallotta volna, nemsokára Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével mozikba kerül egy romantikus vígjáték. Az eddig kiszivárgott képek alapján egyre nagyobb a rajongótábora az ikonikus neon stílusnak, melyből akár a konyhánkhoz is meríthetünk ihletet.

A HGTV közösségi oldalán mutatta be azt a fotóösszeállítást, melyben nemcsak Margot Robbie és Ryan Gosling szerepelt, hanem egy igazi neonszínű konyha is, ami akár a filmben is megjelenhetne díszletként. 

neon-konyha-barbie

A konyhában neonzöld szekrények, neonrózsaszín pultfelületek és neonnarancssárga fali díszek tarkítják a teret. Igazi Barbie-álomország! És bármennyire is hihetetlen, de nem a filmből származik a kép, ez egy valódi ember valódi konyhája. 

A helyiség berendezését Elina Katsioula-Beall tervezte 2015-ben. Akkor az inspirációt még nem a Barbie-világ és Margot Robbie vagy Ryan Gosling jelmeze adta, hanem a zsírkréták és az Alice Csodaországban. A kaliforniai Pasadenában található otthon tulajdonosa ugyanis az utóbbi hangulatát akarta megragadni a belső tereken, ezért választották a tervezővel a szemkápráztató csempéket és ezüstre festett kiegészítőket a neon színpaletta mellé.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Instagram

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód