Ez a neonszínű konyha olyan, mintha a Barbie-film díszlete lenne

2022. július 16.
Ha még valaki nem hallotta volna, nemsokára Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével mozikba kerül egy romantikus vígjáték. Az eddig kiszivárgott képek alapján egyre nagyobb a rajongótábora az ikonikus neon stílusnak, melyből akár a konyhánkhoz is meríthetünk ihletet.

A HGTV közösségi oldalán mutatta be azt a fotóösszeállítást, melyben nemcsak Margot Robbie és Ryan Gosling szerepelt, hanem egy igazi neonszínű konyha is, ami akár a filmben is megjelenhetne díszletként. 

neon-konyha-barbie

A konyhában neonzöld szekrények, neonrózsaszín pultfelületek és neonnarancssárga fali díszek tarkítják a teret. Igazi Barbie-álomország! És bármennyire is hihetetlen, de nem a filmből származik a kép, ez egy valódi ember valódi konyhája. 

A helyiség berendezését Elina Katsioula-Beall tervezte 2015-ben. Akkor az inspirációt még nem a Barbie-világ és Margot Robbie vagy Ryan Gosling jelmeze adta, hanem a zsírkréták és az Alice Csodaországban. A kaliforniai Pasadenában található otthon tulajdonosa ugyanis az utóbbi hangulatát akarta megragadni a belső tereken, ezért választották a tervezővel a szemkápráztató csempéket és ezüstre festett kiegészítőket a neon színpaletta mellé.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Instagram

Olvass tovább!