Anya Talyor-Joy titokban megházasodott

2022. július 28.
Magánéletével kapcsolatban roppant titokzatos, így nem meglepő, hogy a kamerák és fotósok kereszttüzétől távol tartotta meg az esküvőjét is Anya Taylor-Joy és párja, Malcolm McRae.

A 26 éves színésznő tudatosan építgeti karrierjét azóta is, hogy a Netflix minisorozatával, A vezércsellel berobbant az A-listás hollywoodi hírességek közé. Anya Taylor-Joy legutóbb a Mad Max: Fury Road című filmben szerepelt, ahol Charlize Theron helyét vette át a főszereplő karakter megformálásával.

anya-taylor-joy-eskuvo

Nagyon ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt párjával, ám a film premierjén kiderült, hogy Anya Taylor-Joy szerelme nem más, mint a 28 éves Malcolm McRae, aki maga is 12 éves kora óta építgeti színészi karrierjét, bár az igazi szenvedélye a zene, és az elmúlt 15 évben inkább az együttesére koncentrált.

Annyi derült ki a roppant titokzatos pár magánéletéről, hogy nagyjából egy éve vannak együtt és Hollywood Hills-en, Los Angeles-ben van a közös otthonuk. Az esküvőről sem sokat árultak el, Anya Taylor-Joy a Harper’s Bazaar újságírójának annyit mondott, hogy egy meghitt ceremóniát tartottak a városházán, a helyszínt pedig úgy határozta meg: „valahol Amerikában”.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images

Olvass tovább!