Taylor Swift is szerepel egy szupertitkos mozifilmben

2021. június 04.
Óriási titok övezi David O. Russel új filmjét, de az már biztos, hogy az énekesnő, Taylor Swift is szerepeli fog a moziban.

A Napos oldal, az Amerikai botrány és a Joy című filmek rendezőjének, aki számos Golden Globe- és Oscar-jelölést tudhat magáénak, új projektjéről még alig tudni valamit, de máris óriási érdeklődés övezi. Főként azért, mert eddig csupa A-listás sztár nevét jelentették be az egyelőre még cím nélküli mozival kapcsolatban. Margot Robbie, Rami Malek, Zoe Saldana, Chris Rock, Robert De Niro mellett John David Washington, Anya Taylor-Joy, Mike Myers, Michael Shannon, Timothy Olyphant, Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts és Alessandro Nivola is szerepelni fog a filmben. A 31 éves énekesnő ehhez az illusztris csapathoz csatlakozik.

taylor-swift

David O. Russel rendező utolsó filmje a 2015-ös Joy életrajzi dráma volt Jennifer Lawrence és Robert De Niro főszereplésével, ám azóta egyáltalán nem forgatott.

david-o-russel-rendezo

A 11-szeres Grammy-díjas énekesnő legutóbb a Macskák című musical filmváltozatában szerepelt és énekelt is, tavaly pedig, amellett, hogy két albummal is meglepte rajongóit, a Miss Americana dokumentumfilmben is láthattuk a Netflixen, amelyet ráadásul ő is rendezett.

Alig várjuk, hogy végre kiderüljön, a sztárokkal megspékelt film miről is fog szólni.

Fotó: Getty Images Forrás: New York Post

Olvass tovább!