58 évesen újra apa lett Nicolas Cage

2022. szeptember 08.
Megszületett Nicolas Cage harmadik gyereke a 27 éves Riko Shibatától, akinek a most született kislány az első babája.

A People értesülései szerint megszületett Nicolas Cage és Riko Shibata közös gyereke: a kislányt állítólag August Francesca Coppola Cage-nek hívják, és szeptember 7-én látta meg a világot Los Angelesben. August az 58 éves Nicolas Cage harmadik gyereke – első két gyerekét Weston Cage-nek (31) és Kal-El Coppola Cage-nek (16) hívják –, a 27 éves Riko Shibata viszont első babáját hozta világra.

nicolas-cage-riko-shibata-kislany-baba-august

Cage szóvivője a People-nak nyilatkozva azt mondta, a amama és  baba is egészséges, a pár pedig nagyon boldog, hogy bejelenthetik a világnak kisbabájuk születését. A kisbaba érkezéséről egyébként már korábban lehetett tudni – akkor sokan vegyes érzésekkel fogadták a hírt a színész és felesége közti nagy korkülönbség miatt.

Nicolas Cage magánéleti botrányai mellett leginkább megkérdőjelezhető színészi karrierjéről híres, gyakran hivatkoznak rá a világ egyik legrosszabb színészeként – nem feltétlenül színészi játéka miatt, hanem leginkább azért, mert hajlamos elvállalni a leggyengébb produkciókat is. Pedig Cage-et az elmúlt években kifejezetten izgalmas szerepekben láthattuk: a 2018-as, teljesen elborult Mandyben egy démoni motoros banda ellen esküdött vérbosszút, a 2019-es Color Out of Space-ben paranormális jelenségekkel szembesülő családapát alakított, a 2021-es Pigben pedig egy olyan séfet játszott, aki hajlandó volt a végsőkig elmenni, hogy visszaszerezze szarvasgomba-kereső disznóját.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!