Te emlékszel még ezekre a borzalmasan sikerült sztárházasságokra?

2020. június 25.
Még a tinta sem száradt meg a házassági anyakönyvi kivonaton, amikor az alábbi sztárok már a válást fontolgatták.

britney-spears-jason-Alexander

Britney Spears és Jason Alexander

Házasok voltak: 2 napig

Mi romlott el: Britney egy gyors Las Vegas-i ceremónia keretében ment hozzá gyerekkori szerelméhez, még 2004 januárjában. Nagyjából 55 órával később pedig már kérvényezték is a házasság semmissé nyilvánítását. Azóta Britney csak úgy hivatkozik első házasságára, mint egy viccre, ami túl messzire ment.

Kim-Kardashian-Kris-Humphries

Kim Kardashian és Kris Humphries

Házasok voltak: 10 hétig

Mi romlott el: Gondolhatnád, hogy egy esküvő, amire 10 millió dollárt költenek, ahol a menyasszony három különböző ruhában is megmutatja magát, és amit még az E! Entertainment csatorna is közvetít, biztosíték arra, hogy egy pár boldogan éljen… Hát, nem így lett. „Gondos mérlegelés után úgy döntöttem, hogy véget vetek a házasságomnak. Remélem, mindenki megérti, hogy nem volt könnyű döntés. Szerettem volna, hogy ez a házasság örökké tartson, de néha a dolgok nem a tervek szerint működnek. Barátok maradunk, és a legjobbakat kívánjuk egymásnak” – nyilatkozta annak idején Kim. A gyors válás természetesen a pletykákat is elindította, sokan arról beszéltek, hogy az egész felhajtást csak a médianyilvánosság miatt csinálta Kardashian.

Olvastad már?

Lisa-Marie-Presley-Nicolas-Cage

Lisa Marie Presley és Nicolas Cage

Házasok voltak: 3 hónapig

Mi romlott el: A színész és Elvis Presley lánya 2002. augusztus 10-én házasodott össze, de mindössze három hónap után Cage el is indította a válást. Presley később azt nyilatkozta, hogy nagy hiba volt hozzámennie Cage-hez, és azt is hozzátette, hogy nem kellett volna ennyire siettetni a dolgot.

Renée-Zellweger -Kenny-Chesney

Renée Zellweger és Kenny Chesney

Házasok voltak: 4 hónapig

Mi romlott el: A színésznő és a countryénekes Kenny Chesney kapcsolata a rajongók számára mindig is kicsit valószínűtlennek tűnt. Ettől persze még elsülhetett volna jól is a házasságuk, ám végül az ő frigyüknek is villámválás lett a vége. 2005 májusában mondták ki a boldogító igent a Karib-szigeteken, négy hónappal később pedig be is adták a válást. A döntésük után egy furcsa nyilatkozatot is kiadtak ezzel a szöveggel: „Félreértettük egymás céljait, ez az egyetlen oka a különválásunknak.” Később az Oscar-díjas színésznő egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy már el is felejtette, hogy valaha házas volt.

Jennifer-Lopez-Cris-Judd

Jennifer Lopez és Cris Judd

Házasok voltak: 4 hónapig

Mi romlott el: J.Lo 2001 szeptemberében ment hozzá Chis Judd koreográfushoz, 2002 januárjában pedig külön is váltak. A válás előtti hetekben egyébként J.Lo még azt nyilatkozta a Us Weekly-nek, hogy a férje szerelmén kívül nincs is másra szüksége. Judd állítólag 15 millió dollárral lett gazdagabb a válás után, J.Lo ujján pedig 5 hónappal később már a Ben Afflecktől kapott rózsaszín gyémánt eljegyzési gyűrű csillogott. (És ma már tudjuk jól, hogy annak az eljegyzésnek is mi lett a vége…)

Olvass tovább!

 

Fotó: Getty Images