Pierce Brosnan felismerhetetlen a legfrissebb képeken

2022. szeptember 08.
A mindig elegáns és roppant sármos James Bond átalakult egy 89 éves második világháborús veteránná. Pierce Brosnan átlényegülése olyan jól sikerült legújabb, The Last Rifleman című filmjében, hogy ha nem tudnánk, hogy ő az, biztosan nem ismernénk fel.

A Terry Loane által rendezett The Last Rifleman című filmben egy 89 éves, második világháborús veteránt, Artie Crawfordot alakítja Pierce Brosnan. A színész teljesen felismerhetetlen jelmezében. 

pierce-brosnan-filmszerep

Ősz parókát és szemöldököt viselt, amikor az Észak-Írországban található Antrimban, a forgatás helyszínén lefotózták kezében egy fa sétabottal, sötét színű öltönyben, amit számos háborús kitüntetés díszít. 

Több fotó is készült Pierce Brosnanről a franca faluvá átalakított írországi városkában, de még a legnagyobb rajongók is alig akarnak hinni a szemüknek, annyira nehéz felismerni a színész vonásait a képeken. 

pierce-brosnan-filmszerep

A The Last Rifleman alapja igaz történet. Azt meséli el, hogy a Pierce Brosnan által alakított Artie hogyan szökött el az Észak-Írországban található idősek otthonából, miután elveszítette feleségét, és jutott el kalandos úton Franciaországba, hogy részt vegyen a normandiai partraszállás jubileumi ünnepségén 2014. június 6-án. Útja során a múltbeli eseményekből merít erőt, és legjobb barátja iránti tiszteletből akar eljutni az ünnepségre, aki 1944. június 6-án vesztette életét a partraszállás közben.

Forrás: E News Fotó: Getty Images, The Last Rifleman

Olvass tovább!