Bradley Cooper felismerhetetlen az új fotóin

2022. június 01.
Most megláthatjuk, milyen lesz a színész negyven év múlva. A Netflix új filmjében, a Leonard Bernsteinről szóló Maestro című életrajzi filmben alakítja a címszerepet, ehhez változtatták olyanná a színészt, amilyen majd öreg korára lesz.

Az Oscar-díjas színész sokkolta rajongóit új fotóin. Felrobbantotta a közösségi oldalakat, amikor a Netflix közzétette az első fotókat Bradley Cooperről mint Leonard Bernstein. A 47 éves színészt a sminkesek olyanná változtatták, amilyen majd öreg korában lesz. Az átváltoztatás a szintén Oscar-díjas sminkmester, Kazu Hiro munkája. 

bradley-cooper-filmszerep

Hiro korábban a 2017-es A legsötétebb óra című filmért kapott Oscart, ebben Gary Oldmant változtatta Winston Churchillé, de több díjat besöpört a 2019-es Botrány című filmért is, ahol az volt a feladata, hogy Charlize Theron minél hasonlóbb legyen Megyn Kelly újságíróhoz.

A Leonard Bernstein életéről szóló Maestro producerei Martin Scorsese és Steven Spielberg, és a legendás karmester és zeneszerző történetét meséli el. A filmben Bradley Cooper partnere Carey Mulligan lesz. A bemutató várhatóan jövő évben lesz. Cooper legutóbbi sikeréhez, a Csillag születikhez hasonlóan nemcsak főszereplője, de rendezője is a produkciónak.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!