Helen Mirren felismerhetetlen az új filmjében

2021. december 05.
Teljesen átalakult az általa játszott karakterré, mintha valóban Golda Meir volt izraeli miniszterelnököt látnánk, olyan hitelesen sikerült megformálnia őt Helen Mirrennek.

II. Erzsébet királynőtől Nagy Katalinig számos jelentős, erős nőt alakított már Helen Mirren. Nem csoda, hogy a 76 éves színésznőt válaszották az eddig egyetlen olyan nő megtestesítésére, aki Izrael miniszterelnöke lehetett. A film Golda Meir történetét követi végig, aki egy csak férfiakból álló kabinet élén áll az 1973-es Yom Kippur idején zajló háború alatt. 

helen-mirren-golda

“Golda Meir egy félelmetes, soha meg nem alkuvó és erős vezető volt – mondta Helen Mirren, amikor kiválasztották a miniszterelnök szerepére. – Nagy kihívás őt megformálni különleges életének egyik legnehezebb időszakában. Csak remélem, hogy hiteles leszek benne!” Golda Meir 1978-ban, 80 éves korában halt meg nyirokmirigyrákban. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @dailycelebrity3

A Golda című életrajzi filmet jelenleg Londonban forgatják, ahol Helen Mirrent is lencsevégre kapták Camille Cottin színésznő társaságában. A képeken Mirren tulajdonképpen felismerhetetlen az arcára helyezett maszk és smink miatt, amelyek segítettek, hogy teljesen Golda Meirré lényegülhessen át.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!