Pierce Brosnan a mai napig ünnepli feleségével a megismerkedésük napját

2020. április 12.
Gondoltad volna, hogy Pierce Brosnan és feleségének kapcsolata már 26 éve tart? A korábbi James Bond az évfordulójuk alkalmából mondott köszönetet feleségének, amiért szerelemmel és szeretettel tölti meg az életét, közel harminc éve.

Keely Shaye Smith újságíró közel három évtizeddel ezelőtt ismerkedett meg Pierce Brosnannel, szerelmük pedig azóta is állja az idők próbáját. Kevés olyan kapcsolat van Hollywoodban, amely ilyen harmonikusan működik. A 66 éves korábbi James Bond a kapcsolatuk 26. évfordulójának alkalmából vallott érzelmeiről 56 éves feleségének, aki „szerelmet és szeretet hozott az életébe”.


Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith 1994-ben találkoztak Mexikóban, és 2001-ben házasodtak össze. Kapcsolatuk nem sokkal azelőtt vált komollyá, mielőtt 1995-ben bemutatkozott volna az ír színész 007-es ügynökként a franchise egyik legnagyobb sikerű részében, az Aranyszemben.

A párnak két közös gyermeke született, Dylan és Paris. Brosnannek korábbi házasságából már volt három gyermeke, ám első felesége, Cassandra Harris petefészekrákban 1991-ben elhunyt.

Pierce Brosnan egy régi képpel emlékezett meg Keely Shaye Smith-szel töltött eddigi boldog éveiről, amelyekhez szívhez szóló üzenetet is írt, boldog évfordulót kívánva „a barna szemű lánynak”.

Természetesen Keely is posztolt a jeles nap alkalmából a közösségi oldalára. Ő szintén egy régi képet osztott meg, mellé téve egy friss közös fotót azzal a megjegyzéssel, hogy „még mindig ünnepeljük a megismerkedésünk napját”.

Reméljük, még legalább ugyanennyi együtt töltött boldog év vár rájuk!

Olvastad már?

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images