Válságban van Gisele Bündchen és Tom Brady házassága

2022. szeptember 09.
A hírek szerint a brazil szupermodell és férje durva párkapcsolati problémákkal küzdenek. A bajok állítólag azután kezdődtek, hogy az amerikaifutball-csillag Brady úgy döntött, mégsem vonul vissza a profi sporttól.

Gisele Bündchen örült és támogatta férjét, amikor úgy döntött, hogy visszavonul az NFL-től, hogy végre a családjára koncentrálhasson. Azonban nem volt elragadtatva, amikor kiderült, hogy Tom Brady elhatározása mindössze két hónapig tartott – olyan szinten betelt nála a pohár, hogy el is költözött a floridai Tampában található otthonukból Costa Ricára.

valsag-gisele-bundchen-tom-brady-hazassag

Bündchen és Brady nagyon szeretik dicsérni egymást a közösségi médiában, és a szupermodell gyakran élőben is nézi férje meccseit. Házasságuk már 13 éve tart, ám nem volt mindig zökkenőmentes. Egy interjúban a sportoló elárulta, hogy 2018-ban felesége nem volt elégedett a házasságukkal.

„Pár évvel ezelőtt úgy érezte, hogy nem veszem ki a részem a család életéből. Úgy érezte, hogy egész szezonban futballozom, ő gondoskodik a házról, aztán hirtelen, amikor véget ért a szezon, azt mondtam: »remek, hadd kapcsolódjak be az összes többi üzleti tevékenységembe, hadd menjek edzésre«” A futballsztár úgy érezte, hogy inkább a családjára kéne koncentrálnia.

A sportoló a visszatérését egy elég mozgalmas időszakra időzítette, ugyanis ő a főszereplője és producere a 80 for Brady című filmnek, mindennek a tetejébe pedig nemrég elindított egy golfruházati márkát is. Nem csoda, hogy a futballcsillag nemrég azt nyilatkozta, hogy bűntudata van amiatt, hogy karrierje miatt mennyi időt kellett távol töltenie a családjától.

Forrás: ET, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!