Leonardo DiCaprio szakított a barátnőjével, és durván lefogyott

2022. augusztus 31.
Leonardo DiCapriónak sosem volt még 25 évesnél idősebb barátnője, és úgy tűnik, továbbra is tartja magát ehhez a hagyományhoz. Öt év együttjártás után ugyanis szakított barátnőjével, Camila Morrone-nal, nem sokkal azután, hogy a modell betöltötte a 25-öt.

Leonardo DiCaprio és Camila Morrone 2017-ben jelentek meg először együtt, a színész akkor 42 éves volt, a modell pedig mindössze 20. A két híresség közeli forrásai szerint a páros útjai 5 év után idén nyáron különváltak. Egyelőre nem tudni, hogy mi vezethetett a szakításhoz.

Leonardo-DiCaprio-Camila-Morrone

DiCapriót és Morrone-t utoljára a július 4-i hétvégén látták együtt, mikor is a Titanic sztárja és modell barátnője a kutyáikat sétáltatták a tengerparton Malibuban. Nem tudni, hogy pontosan mikor válhattak külön, ám DiCaprio a nyáron már barátnője nélkül utazta be Európát. Júliusban például egy St. Tropez-i jachton készültek róla fotók, ahol Tobey Maguire-rel, Khloé Kardashian exével, Tristan Thompsonnal, valamint egy sereg fiatal modellel partizott.

Nagyon úgy tűnik, hogy a szakítás hatására DiCaprio egy életmódváltásba is belefogott, a néhány nappal ezelőtt készült lesifotók szerint ugyanis a színész látványos súlytöbblettől szabadult meg. A DiCapriról készült előtte-utána fotókat itt tudod megnézni.

Forrás: People, Mirror Fotó: Getty Images

Olvass tovább!