Videó készült róla, ahogy Tilla nevetve fejre áll egy autóval

2022. szeptember 14. |

Mindenki megnyugodhat, a műsorvezetőnek kutya baja sem lett.

Egy első látásra kicsit ijesztő videót töltött fel Tilla az Instagram-oldalára: a felvételen a műsorvezető egy kocsiban ülve szó szerint a feje tetejére áll, miközben a jármű egy 360 fokos fordulatot tesz. Kétségbe esni azonban nem kell, a furcsa mutatvány a jó ügy érdekében történt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés

Ahogy a videóban Tilla is elmondta, egy biztonságtechnikai tesztelésen vett részt, amely során első kézből tapasztalhatta meg, milyen érzés lehet átélni egy borulással járó közúti balesetet. Bár a szimuláció közben láthatóan Tilla sem érezte a legkomfortosabban magát, még így is volt lélekjelenléte felhívni a követői figyelmét arra, mennyire fontos, hogy nagy sebesség mellett mindig be legyen kötve minden utas biztonsági öve.

Fotó: Máté Balázs

Olvass tovább!

Till Attila: "Azt hiszem, a jó írók a legokosabb emberfajtához tartoznak"

Till Attila: "Azt hiszem, a jó írók a legokosabb emberfajtához tartoznak"

Till Attila folyamatosan olvas: Kemény Zsófitól Bukowskin át Marxig minden megtalálható az éjjeliszekrényén, azt mondja, az irodalommal annyira különleges a viszonya, amit más művészeti ággal nem lehetséges pótolni. Tillával a mesemondásról, a középiskolai kötelező olvasmányokról és a könyvek megfilmesítéséről is beszélgettünk. 

Szólj hozzá te is!