Paris Hilton óriási jutalmat ajánlott elveszett kuyájáért

2022. szeptember 20.
Paris Hilton Instagramon osztotta meg segélykérő üzenetét, melyben elveszett csivaváját, Diamond Babyt keresi. Nem ez az első alkalom, hogy Paris Hiltonnak sikerült elveszítenie házi kedvencét.

A köztudottan kutyamániás Paris Hilton hétfőn kétségbeesetten fordult Instagram-követőihez: nagy összegű jutalmat ajánlott annak, aki visszahozza neki Diamond Baby névre keresztelt kutyáját. A dúsgazdag örökösnő azt is hozzátette, nem lesznek kérdések, egyszerűen csak vissza akarja kapni kedvencét. A kereséshez egy külön e-mail-címet is létrehozott – a finddiamondbaby@gmail.com-ra várja az információkat fekete-barna színű csivavájáról, aki öt napja tűnt el Beverly Hills környékén.

A 41 éves botrányhősnő kétségbeesett hangú segélykérése mellett legújabb posztjában több képet és videót is megosztott az állatról a nyomravezetés reményében:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Ez egyébként távolról sem az első alkalom, hogy Paris Hilton elveszett kiskutyákat keres a neten: 2004-ben Tinkerbell nevű ikonikus csivavája tűnt el (és rövidesen meg is került), 2018-ban pedig egy barátnője Chucky nevű kiskutyája megtalálásáért ajánlott jutalmat. A South Park rajongóinak most eszébe juthat a széria vonatkozó része, melyben a felelős állattartás alapelveivel gondban lévő Hilton kutat elveszett kedvence után, (hogy végül beérje az egyik kutyának öltöztetett kisfiúval).

Cinizmust félretéve, reméljük, Diamond Baby minél hamarabb épségben megkerül!

Paris-Hilton-elveszett-kutya-jutalom-diamond-baby

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!