Telik az idő – Egykori tinisztárok, akik idén betöltik a 40-et

2021. január 26.
Mi még tisztán emlékszünk rá, amikor az alábbi sztárok 20 évvel ezelőtt berobbantak a köztudatba. Egészen hihetetlen, hogy idén már 40 évesek lesznek.

Justin Timberlake

just

Mindössze 14 éves volt, amikor 1995-ben az N’Sync tagja lett, a következő években pedig az egész világot meghódította. A tinisztárból mára egy kétgyerekes apukává vált, január 31-én pedig hivatalosan is betölti a 40-et.

Beyoncé

beyonce-ajandek-nyaklanc-2020

Beyoncé 8 évesen lett tagja a Girl Tyme nevű lányegyüttesnek, 12 évesen, 1993-ban pedig ő volt a Destiny’s Child egyik alapítója. 1998-ban jelent meg az együttes első albuma, ami a 17 éves Beyoncé-nek gyorsan meg is hozta a világhírt. Az énekesnő szeptember 4-én lesz 40 éves.

Britney Spears

britney-spears-gondnoksag-per

Britney Spears 1998-ban, 17 évesen a …Baby One More Time című számmal vált ismertté, innen pedig nem volt megállás. A 2000-es években igazi popikonná vált – a sikereire azonban árnyékot vet a tény, hogy az apja már 20 éve kontrollálja Spears minden mozdulatát. Britney Spears december 2-án lépi át a negyedik x-et.

Ezt olvastad már?

Natalie Portman

Oscar2020-Natalie-Portman

 

A színésznő mindössze 13 éves volt, amikor 1994-ben Jean Reno oldalán megkapta Mathilda szerepét a Léon, a profi című filmben. Az évek során Hollywood egyik legsikeresebb színésznőjévé vált, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy egy Oscar- és három Golden Globe-díjat is bezsebelt már. Portman június 9-én lesz 40 éves.

Joseph Gordon-Levitt

Joseph-Gordon-Levitt

Egészen hihetetlen, de a kölyökképű Joseph Gordon-Levitt is 40 éves lesz február 17-én. A pályafutását ő is gyerekszínészként kezdte 7 évesen, a karrierje során pedig olyan filmekben játszott, mint az Eredet, az 500 nap nyár vagy éppen a mára kultikussá vált 10 dolog, amit utálok benned.

Paris Hilton

American Music Awards

 

A 2000-es évek elején a csapból is Paris Hilton folyt. Kipróbálta magát énekesnőként, színésznőként és készített saját valóságshow-t is, leginkább mégis a botrányai miatt került a címlapokra. Hilton szintén február 17-én lesz 40 éves.

Alexis Bledel

Rory Gilmore szeptember 16-én bizony betölti a 40-et – még leírni is furcsa. Alexis Bledel 7 éven át, 2000-től 2007-ig szerepelt a Szívek szállodája (Gilmore Girls) című sorozatban, aminek hála az egész világ megismerhette a nevét. Egészen meglepő volt látni, amikor A szolgálólány meséje című sorozatban már érett nőként tért vissza a képernyőre.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!