Felröppentek a pletykák Paris Hilton terhességéről

2021. július 28.
Az évek során egyre több jel utalt arra, hogy az örökösnő megkomolyodott, így várható volt, hogy előbb-utóbb babahírekről is beszámolhatunk Paris Hiltonnal kapcsolatban.

Vőlegényével, Carter Reummal nyíltan vallott arról az év elején Paris Hilton, hogy a gyermekáldás érdekében mesterséges megtermékenyítésen esett át. „Ő álmaim férfija. Tökéletes – mondta párjáról a 40 éves Paris Hilton. – Tervezzük az esküvőt, és gyermekneveken gondolkodunk folyamatosan.”

paris-hilton-terhes

Paris Hilton és szintén 40 éves vőlegénye februárban jegyezték el egymást egy év együtt járás után. Reum egy magánszigeten tette fel a nagy kérdést Hiltonnak egy hatalmas gyémántgyűrűvel, melyet Jean Dousset tervezett a jeles alkalomra. „Nagyon izgatott vagyok az életem új fejezetével kapcsolatban, egy támogató partnerrel az oldalamon – mondta akkor Paris Hilton az eljegyzésről. – Egyenlőek vagyunk a kapcsolatunkban. Jobb emberré tesszük egymást. Abszolút megérte várni rá!”

A pár 2020 áprilisában tette Instagram-hivatalossá kapcsolatát, ám már korábban is többször látták együtt őket nyilvános helyen, többek között egy Golden Globe-díjátadó utáni partin is 2020 januárjában. Paris Hilton gyermeke apja előtt randizgatott többek között Jason Shaw modellel, a görög hajózási vállalat örökös Paris Latsisszal, majd legutóbb Chris Zylka színésszel.

Frissítés: Időközben Hilton is megszólalt és tagadta a terhességi híreket. „Még nem vagyok terhes, várok az esküvőig” – mondta a híresség a podcastje legfrissebb epizódjában.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!