Paris Hilton férjhez ment, és egy rakás sztár ott volt az esküvőjén

2021. november 12.
Paris Hilton és vőlegénye, Carter Reum csütörtökön házasodtak össze egy Los Angeles-i magánbirtokon.

A pár a boldogító igent Hilton néhai nagyapja Bel-Airben található birtokán mondta ki csütörtökön.  Az ünnepség tehát tegnap kezdődött, és egészen szombatig nem is fog véget érni,  Paris Hilton és férje, Carter Reum ugyanis egy háromnapos menyegzővel kezdik meg a házas életet.

A szigorú biztonsági intézkedések miatt nem igen szivárogtak ki fotók a tegnapi napról, így azt sem lehet tudni pontosan, hogy Hilton milyen ruhában állt az oltár elé. A menyasszony is csak egyetlen képet töltött fel eddig az Instagramrája, amiből csupán annyi derült ki, hogy a ruhája felső része virágmintás csipkéből készült.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés

Az ünnepségre rengeteg híresség meghívást kapott, többek között ott volt Paris Hilton régi barátnője,  Kim Kardashian, Emma Roberts, Rachel Zoe divattervező és Paula Abdul is.

Paris Hilton és Carter Reum 2020 áprilisában tette Instagram-hivatalossá kapcsolatát, ám már korábban is többször látták együtt őket nyilvános helyen, például egy Golden Globe-díjátadó utáni partin is 2020 januárjában. Hilton korábban Jason Shaw modellel, a görög hajózásivállalat-örökös Paris Latsisszal, majd legutóbb Chris Zylka színésszel volt együtt.

Forrás: Pages Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!