Gyerekkori traumájáról vallott a Trónok harca színésze

2022. szeptember 28.
A 25 éves színésznő megrendítő őszinteséggel beszélt apjával való nehéz kapcsolatáról, ami állítása szerint felemésztette gyerekkorát.

Maisie Williams, a Trónok harca 25 éves sztárja húsba vágó őszinteséggel beszélt az apjával való megromlott kapcsolatáról a The Diary of a CEO podcastben. „Nyolcéves korom előtt elég traumatikus kapcsolatom volt az apámmal – osztotta meg a színésznő. – Nem igazán szeretnék belemenni ebbe túlságosan, mert a testvéreimet és az egész családomat érinti.”

maisie-williams-tronok-harca-gyerekkori-trauma-apa

A színésznő elmondta, hogy az apjával való kapcsolata „valóban sokat felemésztett a gyerekkoromból. Amióta az eszemet tudom, nagyon nehezen tudtam elaludni. És azt hiszem, nem vettem észre, hogy sok minden, ami történik velem, az nincs rendben, és traumatizál.”

Maisie Williams azt mondta, egy idő után kezdte észrevenni, hogy más gyerekek nem értik a „fájdalmat, félelmet vagy rettegést”, amit ő olyan jól ismert. Williams elárulta, hogy miután életének ez az időszaka véget ért, azt hitte, hogy „megszabadult” a múlttól. Azonban ahogy egyre idősebb lett, és más élményekben is része volt, rájött, hogy a belső béke és szabadság belülről fakad, és neki magának kell „elszakadnia” a sötét emlékképektől.

Mint magyarázta, szeretné tiszteletben tartani családja többi tagját és az ő élményeiket, ezért nem ment bele a részletekbe. Azt is elmondta, hogy az anyjának „sikerült elmenekülnie” a családból, amikor ő még csak négy hónapos volt. Maisie Williams korábban sosem beszélt nyilvánosan az apjával való kapcsolatáról.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!