Brad Pitt állítólag fojtogatta az egyik gyerekét

2022. október 05.
Egyre durvább részletek derülnek ki Angelina Jolie és Brad Pitt 2016-os repülőútjáról.

Brad Pitt állítólag fojtogatni kezdte az egyik, Angelina Jolie-val közös gyerekét, illetve a fejénél fogva megragadta feleségét a mostanra hírhedtté vált 2016-os magánrepülőgépes utazásuk során – derül ki a Page Six által kedden megszerzett bírósági dokumentumokból.

A 47 éves színésznő által benyújtott ellenkeresetben egészen pontosan az áll, hogy a Harcosok klubja 58 éves sztárja állítólag „fojtogatta az egyik gyereket, egy másikat pedig arcon ütött”, illetve, hogy „fejénél fogva megragadta és megrázta Jolie-t”. „Egy alkalommal sört öntött Jolie-ra, egy másik alkalommal pedig sört és vörösbort a gyerekekre” – állítják továbbá a dokumentumok.

Jolie állítólag egy ponton megpróbált közbelépni, és „hátulról megragadta” akkori férjét, hogy megpróbálja megállítani őt. „Hogy leszedje Jolie-t a hátáról, Pitt hátra vettette magát a repülőgép üléseibe, és így megsérült Jolie háta és könyöke. A gyerekek odarohantak, és mindannyian bátran próbálták megvédeni egymást. Mielőtt vége lett volna, Pitt fojtogatni kezdte az egyik gyereket, egy másikat pedig arcon ütött. Néhány gyerek könyörgött Pittnek, hogy hagyja abba. Mindannyian meg voltak rémülve. Sokan sírtak” – vallotta Jolie az iratokban.

Forrás: Pages Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!