Brad Pittnek 58 évesen is istenien áll a kicsapongó szívtipró szerepe

2022. szeptember 14.
Megérkezett Brad Pitt legújabb filmjének, a Babylonnak az első előzetese. Az Oscar-szezonra időzített produkciót 2023. január 19-én mutatják be a magyar mozikban. Mi már nagyon várjuk!

A Babylon igazi sztárparádéval érkezik: Brad Pitt, Olivia Wilde és Margot Robbie mellett Tobey Maguire is szerepet kapott a filmben, amelynek története az 1920-as évek Hollywoodjába kalauzolja el a nézőket, egészen pontosan abba az időszakba, amikor a némafilmekről hangosfilmekre álltak át. Az előzetese alapján Damien Chazelle egy elképesztően látványos és hedonista mozit rendezett, telis-tele nagyszabású jelenetekkel.

A filmben Brad Pitt játssza a kiöregedő hollywoodi szívtipró, Jack Conrad karakterét, aki hajnalig tartó bulizással, no meg burleszktáncosnőkkel tartja karban magát. A másik főszereplő, Margot Robbie a szabadszellemű és feltörekvő színésznő, Nellie LaRoy bőrébe bújik. A trailert látva egy dologban már most biztosak lehetünk: egy igazán vad kalandban lesz részünk a mozivászon előtt.

brad_pitt

Érdekesség, hogy Brad Pitt nem is olyan régen még arról beszélt, hogy a karrierje hamarosan a végéhez érhet. AGQ magazin számára adott interjúban úgy fogalmazott, hogy manapság már sokkal jobban megválogatja, milyen projektekben vesz részt, valamint megpróbálja alaposan átgondolni a pályafutása utolsó szakaszát.

Forrás: Deadline Fotó: Imdb

Olvass tovább!