Brad Pitt belibbent a velencei filmfesztiválra

2022. szeptember 09.
Mostanában bárhol megjelenik, mindenki róla és fiatalos, vagány szettjeiről beszél. Brad Pitt nem hagyhatta ki a velencei filmfesztivált sem, hiszen a Blonde című Marilyn Monroe-film egyik producere.

Hiába folytat ellene lejárató hadjáratot Angelia Jolie, Brad Pitt mindent megtesz azért, hogy frissen és fiatalosan jelenjen meg, sugárzik a boldogságtól (vagy csak a jókedvtől), és így aztán mindig el is lopja a show-t, akármerre jár.

brad_pitt_velencei_filmfesztival

Tegnap is így tett, amikor megjelent a velencei filmfesztiválon a Blonde című film világpremierjén, amelynek egyik producere. Igaz, most nem húzott szoknyát, de azért laza szettjével és mosolyával levette a lábáról a fotósokat (is). A film Marilyn Monroe életét mutatja be Joyce Carol Oates 2000-es regénye alapján, Ana de Armas főszereplésével, és tegnap este tartották a világpremiert Velencében.

brad_pitt_velencei_filmfesztival

A vörös szőnyegen kellő lazasággal jelent meg, elegáns, extra szabású öltönyéhez a csokornyakkendő mellé egy Brad Pittesen laza Adidas Gazelle cipőt választott, és persze a napszemüveg sem maradhatott el. Az 58 éves sztár a magyarul Szöszi címet kapó film főszereplője, Ana de Armas oldalán ácsorgott, vicceskedett, kuncogott és még meg is tapsolta a tömeg előtt a 34 éves színésznőt, aki Marilyn Monroet alakítja a filmben.

brad_pitt_ana_de_armas_blonde_filmpremier

Adrien Brody, Andrew Dominik, Ana De Armas és Brad Pitt a vörös szőnyegen

brad_pitt_ana_de_armas_blonde_filmpremier

Ana de Armas nagyon jól szórakozott Brad Pitten a fotósok kereszttüzében

Nézd meg a film előzetesét!

A vetítés végén a filmet és Ana de Armas alakítását a velencei filmfesztiválon 14 perces álló tapssal ünnepelték. Kíváncsian várjuk mi is!

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!