Brad Pitt szerint lejárató hadjáratot folytat ellene Angelina Jolie

2022. augusztus 18.
Megszólalt egy Brad Pitthez közelálló informátor a napokban kirobbant botrány kapcsán.

Egy napokban nyilvánosságra került bírósági dokumentum szerint Angelina Jolie még az év elején névtelenül benyújtott egy panaszt az FBI ellen, amiért nem emeltek vádat 2016-ban Brad Pitt-tel szemben abban az ügyben, amikor a színésznő szerint volt férje fizikailag és verbálisan is bántalmazta őt és gyermekét egy Franciaországból az Egyesült Államokba tartó magánrepülőn. A dokumentumból az is kiderült, hogy Jolie hat évvel ezelőtt már benyújtott egy névtelen keresetet, amelyben azt vallotta, hogy a repülőúton Brad Pitt ordítozott vele, megragadta a fejét, megrázta és a mosdó falához lökte őt, miközben többször is ököllel ütötte a plafont.

angelina-jolie-brad-pitt

Azt tudni kell, hogy a repülőgépen történt incidens után a színésznő személyesen is vallomást tett egy FBI-ügynöknek, ám akkor a szövetségi ügyész úgy döntött, hogy nem emelnek vádat Pitt ellen. Jolie ezt követően indította el névtelenül a pert az FBI ellen, hogy hozzáférhessen a nyomozati anyagokhoz. Ezt az FBI ellen benyújtott panaszt a színésznő a napokban kiegészítette, az állítva, hogy éveken át próbált hozzájutni a visszatartott információkhoz annak érdekében, hogy biztosítani tudja a gyerekei számára a szakszerű segítséget az elszenvedett sérelmeik kezelésére.

Az Angelina Jolie által néhány napja benyújtott panasszal kapcsolatban a People magazin meg tudott szólaltani egy Brad Pitthez közel álló forrást. Az informátor szerint Pitt meg van róla győződve, hogy exe, Angelina Jolie kifejezetten ők akarja bántani azzal, hogy nyilvánosságra hozta a válásukhoz vezető 2016-os veszekedés részleteit.

„Egy olyan ügyet akart feleleveníteni, amely mindenki számára fájdalmas volt, és amelyet hat évvel ezelőtt már megoldottak. Kivizsgálták az esetet. Elkészítették az dokumentumokat, közösen átnézték, és úgy döntöttek, hogy nem emelnek vádat. Bírósági időt és állami forrásokat emészt fel azzal, hogy névtelenül benyújt egy kérelmet egy olyan dokumentumra, amely egyébként már évek óta a birtokában van, mégis mi motiválja? Az egyetlen célja, hogy a lehető legnagyobb fájdalmat okozza az exének. Ebből semmi más haszna nincs. A gyerekekre és az egész családra nézve káros, hogy ez nyilvánosságra kerül” –  nyilatkozta az informátor, aki szerint mind Pitt, mind Jolie hat éve birtokában vannak azoknak a nyomozati anyagoknak, amelyeket a színésznő most névtelenül próbál megszerezni az FBI-tól.

Brad Pitt és Angelina Jolie válását 2019-ben mondta ki a bíróság, ám a hat közös gyerekük felügyeleti jogáért zajló csatájuk még jelenleg is tart.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!