Hírességek, akik 40 után váltak anyává

2022. október 08.
Hilary Swank terhességének híre sokakat megdöbbentett, sőt, egyesek rosszalló kommentekkel fogadták a 48 éves színésznő gólyahírét. Pedig Hollywoodban bőven láttunk már példákat a késői anyaságra!

Cameron Diaz

A színésznő 2020 januárjában, 47 évesen lett terhes első gyermekével – 9 hónappal később megszületett Raddix nevű kislánya. Naomi Campbell YouTube-műsorában Cameron Diaz reflektált is késői anyaságára: „Az emberek nagy része fordítva csinálja, fiatalon házasodnak és vállalnak gyereket. Azt hiszem, nekem ez az életem második felére maradt.”

anyasag-40-felett-cameron-diaz-meryl-streep-nicole-kidman

Nicole Kidman

Miután 3 évig voltak együtt Keith Urbannal, Nicole Kidman megszülte első biológiai gyermekét, Sunday Rose-t 2008-ban – ekkor 40 éves volt. 2010-ben megszületett második lányuk is, Faith, de őt már béranya hozta világra. Kidmannek egyébként van két örökbefogadott gyermeke is Tom Cruise-zal közösen: Isabella és Connor.

anyasag-40-felett-cameron-diaz-meryl-streep-nicole-kidman

Susan Sarandon

1985-ben vált először édesanyává Susan Sarandon, de később is születtek gyermekei: 1989-ben, 42 évesen született meg első fia, majd 1992-ben, 45 évesen életet adott Miles Guthrie-nak is. Érdekes adalék, hogy Sarandon egyszer azt mesélte, korábban a nőgyógyászok azt mondták neki, soha nem lehet saját gyereke endometriózisa miatt.

anyasag-40-felett-cameron-diaz-meryl-streep-nicole-kidman

Meryl Streep

Az ikonikus színésznő 1991-ben lett négyszeres anya, amikor 42 évesen életet adott Louisa nevű kislányának. Akkoriban úgy kommentálta az esetet a New York Timesnak, hogy „egy óriási bútordarabnak” érzi magát.

anyasag-40-felett-cameron-diaz-meryl-streep-nicole-kidman

Uma Thurman

1998-ban megszületett Maya Hawke nevű lánya, majd 2002-ben Levon, de Uma Thurman 2012-ben, 42 évesen újra terhes lett. Több gyereket azonban már nem vállalna a színésznő: 2018-ban azt nyilatkozta, hogy már van három gyönyörű gyereke, és ezennel „bezárta a boltot”.

anyasag-40-felett-cameron-diaz-meryl-streep-nicole-kidman

Madonna

Madonna 1996-ban adott életet azóta már saját jogán is híressé vált lányának, Lourdes-nak, aki nemrég töltötte be 25. évét. De azt már talán kevesebben tudják, hogy az énekesnő 2000-ben újra anya lett: 42 éves volt, mikor megszületett második biológiai gyermeke, Rocco.

madonna-luxusingatlan-eladas

Eva Mendes

Ryan Gosling és Eva Mendes 2014-ben lettek először szülők, amikor a 40 éves színésznő életet adott Esmeralda nevű kislányuknak. 2016-ban aztán Mendes újra terhes lett, és később újabb kislánynak adott életet – Amada Lee-nek.

Forrás: Marie Claire Australia Fotó: Getty Images

Olvass tovább!