Újra címlapra került Pamela Anderson

2022. október 09.
Pamela Anderson saját maga meséli el történetét: Love, Pamela című memoárjában őszintén vall hullámvölgyekkel teli életéről. A címlapra pedig egy csodaszép fekete-fehér portrét választott.

Tavaly Pam & Tommy címen készült sorozat Pamela Anderson és Tommy Lee házasságáról, de úgy tűnik, az egykori szexszimbólum jobban szeretné saját maga elmesélni a történetét. A Baywatch egykori sztárja október 5-én jelentette be, hogy már előrendelhető könyve, a HarperCollins gondozásában megjelenő Love, Pamela.

Pamela Anderson már a borítót is megmutatta: a színésznő egészen elképesztően néz ki a régi Hollywood elegáns csillogását idéző fekete-fehér portrén. Magáról a könyvről Pamela Anderson azt mondta, gyerekkoráról és a Playboy-villában eltöltött időszakáról is mesél majd benne, az olvasók pedig megtudhatják, milyen is Pamela Anderson anyaként, színésznőként vagy épp aktivistaként. „Csak egy lány zűrös élete. A tökéletlenség ünneplése” – fűzte hozzá.

 

A szőke szupersztár azt is elmondta, a könyv megírásához nem fogadott szellemírókat, így lehet, hogy a könyv kissé „csiszolatlan”. Ettől függetlenül nagyon büszke a kötetre. Márciusban egyébként Pamela Anderson azt is belengette, hogy egy különleges Netflix-produkció is készülőben van az életéről, de erről még nem tudni további részleteket.

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images

Olvass tovább!