Jennifer Aniston Pamela Anderson-hajat villantott

2022. április 12.
Jennifer Aniston a kulisszák mögé kalauzolta rajongóit, ahol az új frizurájáról is lerántotta a leplet.

Pamela Anderson zabolátlan haját nemcsak a rajongók, de a legnagyobb sztárok is szeretik. Kim Kardashian után Jennifer Aniston is bevállalta.

Pamela Anderson

A Jóbarátok meseszép sztárja, aki nem is olyan régen regisztrált az Instagramra, a Murder Mystery 2 forgatásának kulisszái mögé viszi nézőit, ahol nemcsak a helyszínről mutat képeket, de új külsejéről is, a színésznő ugyanis bevállalta azt a frizurát, ami Pamela Andersonnak köszönhetően lett igazán híres.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés

A feltűzött hajról már sokan megírták, hogy a tavasz nagy trendje lesz, amiről nem kis mértékben a Hulu streamingszolgáltatón sugárzott Pam & Tommy című minisorozat tehet, amely leporolja minden idők legpikánsabb szexvideójának történetét. Ahogy Pamela sminkje, úgy a haja is külön hastagként (#pamelaandersonhair) él a közösségi hálón, rajongók milliói igyekeznek reprodukálni a feltűzött hajat, sőt maga Kim Kardashian is ezzel a hajjal jelent meg nemrég az Ellen show-ban. Szakértők figyelmeztetnek, bár első ránézésre egy hanyag, kócos tűzést látunk, az csakis úgy működik, ha alapból jó a függönyfrufru snittje.

Forrás: Instagram Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!