Pamela Anderson fiaiból elképesztően jó pasik lettek

2022. július 18.
Ha eddig még nem is hallottál az 54 éves Pamela Anderson felnőtt fiairól, akkor ideje bepótolnod a lemaradást. Brandon és Dylan nemcsak irtó helyes pasikká nőttek, de a szórakoztatóiparban is kezdik megvetni a lábukat. A következőkben minden elmondunk, amit tudnod kell róluk.

Pamela Anderson összesen ötször volt házas, gyerekei azonban csak egyik férjétől, Tommy Lee-től születtek. A két híresség 1995-ben házasodott össze, mindössze négy nappal az első találkozásuk után. Az esküvőjük annyira váratlan volt, hogy még Pamela Anderson édesanyja is csak a People magazinból értesült róla. A ‘90-es évek álompárja végül három évig volt együtt, a viharos házasságuk alatt rendszeresen keveredtek különféle botrányokba – amelyek közül az egyik legemlékezetesebb kétség kívül a híres/hírhedt szexvideójuk kiszivárogtatása volt. A sztárpár még a nászútjuk alatt készített egy intim videófelvételt kifejezetten saját használatra, ám az egykori villanyszerelőjük, Rand Gauthier ellopta a kazettát, és remélve, hogy jól meggazdagodhat belőle, terjeszteni kezdte. A sztárpár egy évvel a rablás után feljelentést tett, és 10 millió dollárra akart perelni mindenkit, aki csak birtokolni merészelte a felvételt. A kazetta azonban addigra már rendületlenül terjedni kezdett. A hírhedt szexkazettabotrányt dolgozta fel az idén debütált Pam és Tommy című sorozat is, Lily James-szel és Sebastian Stannel a főszerepben, mely itthon a Disney+-on látható.

pamela-anderson-tommy-lee

Pamela Anderson és Tommy Lee 1995-ben

Bár a páros útjai 1998-ban különváltak, a két sztár továbbra is együtt nevelte a fiaikat. De lássuk, mit lehet tudni a most 26 éves Brandon Thomas Lee-ről, és a 24 éves Dylan Jagger Lee-ről.

Brandon Thomas Lee

brandon-lee-pamela-anderson-tommy-lee

Pam, Tommy és Brandon 1997-ben

Pamela és Tommy legidősebb gyereke 1996. június 5-én született, egy évvel azután, hogy a szülei összeházasodtak. Brandonra inkább édesanyja életútja volt hatással: a karrierjét ő is modellkedéssel és színészettel kezdte. Szerepelt a The Hills: New Beginnings című sorozatban, és olyan nagy divatházak kifutóján vonult végig, mint például a Dolce&Gabbana vagy a Hugo Boss.

pamela-anderson-brandon-lee

Pamela Anderson és fia, Brandon Lee amfAR-gálán 2019-ben

Az első filmes szerepét 2017-ben kapta az Inherent Greed című moziban, tavaly pedig Bruce Willis oldalán láthattad a Kozmikus bűn című sci-fiben. Brandon 2021 novemberében a saját ruhakollekcióját is piacra dobta Swingers Club Capsule Collection néven, amelynek a bemutatóját Los Angelesben tartották. A nagy eseményt természetesen a büszke szülők sem hagyhatták ki, Pamela és Tommy is az első sorban ültek, hogy így támogassák fiukat. Brandon egyébként nem igazán szereti, ha világsztár szüleihez hasonlítgatják: „Teljesen más ember vagyok, teljesen más gondolkodásmóddal és teljesen más készségekkel” – mondta korában a Da Man magazinnak.

brandon-lee

Dylan Jagger Lee

brandon-lee-dylan-lee-pamela-anderson

Brandon, Dylan és Pamela Anderson 1999-ben

Pamela és Tommy másodszülött fia 1997. december 29-én született, és – hasonlóan az édesapjához – őt is magával ragadta a zene szeretete. Bár kamaszként a bátyjához hasonlóan kipróbálta a modellkedést, manapság elsősorban a zenélésnek él: dalokat ír és több hangszeren játszik. A szenvedélyéről korábban így mesélt a W magazinnak: „Ha fent vagyok éjszaka, akkor zenét írok. Vagy zongorázom, vagy gitározom, vagy a számítógépemen producerkedem. Általában így telnek az éjszakáim minden nap. Zene, zene, zene!”

dylan-lee

Az interjúban azt is elárulta, hogy minden álma, hogy egyszer profi zenei producer és DJ váljon belőle. „Nagyon keményen dolgozom azon, hogy producer és DJ legyek. Ez az álmom, és azt szeretném, ha valóra válna.” Saját bevallása szerint édesapja soha nem gyakorolt nyomást rá, nem ő erőltette, hogy a nyomdokaiba lépjen – csakis azért zenél, mert ezt szereti csinálni. Igaz, más stílusban, mint rocksztár apja. „Nem erőltette, hogy zenével foglalkozzak, de igenis nagy hatással volt rám a munkássága” – mondta Tommy Lee-ről, a Mötley Crüe rockbanda alapítójáról.

brandon-lee-dylan-lee-pamela-anderson

Dylan és Brandon az édesanyjukkal, Pamela Andersonnal, aki idén áprilisban debütált Roxie Hart szerepében a Chicago című musicalben a Broadwayn

 

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!