Ők voltak a ’90-es évek álompárjai – Nézd meg az akkori fotóikat!

2021. június 05.
Nem vagyunk benne biztosak, hogy a '90-es évek sztárpárjai örömmel néznék vissza csaknem harmincéves fotóikat. Te emlékszel még rájuk, és legfőképp arra, hogy hogy néztek ki akkor?

Gwyneth Paltrow és Brad Pitt szinte mindig összeöltözött, Nicole Kidman első látásra beleszeretett Tom Cruise-ba, Pamela Anderson pedig pár nap ismeretség után fogadott örök hűséget Tommy Lee-nek. Cindy Crawford és Richard Gere sosem keresték egymást szakításuk óta, Winona Ryder és Matt Damon útjai viszont békében váltak külön. De ennél többet is megtudhatsz most azokról a sztárpárokról, akik lázban tartották a rajongókat a ’90-es években!

Brad Pitt es Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow és Brad Pitt

A pár a Hetedik (Se7en) című film forgatásán találkozott először, melyben Morgan Freeman mellett Brad Pitt játszotta a főszerepet. 1994 és 1997 között voltak együtt, ebben a három évben feltűnően sokszor jelentek meg egymáshoz öltözve, sőt volt idő, amikor még a frizurájuk is hasonlított. Hiába került sor lánykérésre, sosem házasodtak össze, amiről a színésznő így nyilatkozott 2015-ben Howard Sternnek: „Gyerek voltam még akkor, 22 évesen az ember nem hozhat meg egy ilyen fontos döntést. Én még nem álltam készen a házasságra, ő pedig több volt annál, mint amit megérdemlek. Tényleg nem tudtam, hogy mit csinálok.”

Nicole Kidman és Tom Cruise

Nicole Kidman és Tom Cruise

A Mint a villám (Days of Thunder) című film forgatásán ismerték meg egymást közelebbről, és még abban az évben, 1990-ben összeházasodtak. Boldogságuk 2001-ig tartott, ezután Tom Cruise feleségül vette Katie Holmest, Nicole Kidman pedig Keith Urbannak mondta ki a boldogító igent. „Szerelem volt első látásra, tulajdonképpen azonnal levett a lábamról – mesélte Nicole Kidman a Vanity Fair újságírójának még 2002-ben. – Őrülten és szenvedélyesen beleszerettem. Minden tervemet, amit a jövőre vonatkozóan szövögettem, egy csapásra felülírta, egyszerűen tudtam, hogy ő az igazi.”

Pamela Anderson és Tommy Lee

Pamela Anderson és Tommy Lee

1995-ben házasodtak össze, pár napos ismeretséget követően. Bár kapcsolatuk csaknem 4 évig tartott, hangos volt a botrányoktól, melyek közül egy nyilvánosságra került szexvideójuk kavarta a legnagyobb port. 1998-ban elváltak, mégsem tudtak elszakadni egymástól, se veled, se nélküled kapcsolatuk még éveken át tartott. Pamela Anderson, aki látványos mellnagyobbításával vonta magára a rajongók figyelmét, két fiút szült Tommy Lee-nek: Brandon Thomas Lee-t és Dylan Jagger Lee-t.

Cindy Crawford és Richard Gere

Cindy Crawford és Richard Gere

A Micsoda nő! (Pretty Woman) szívtiprója és a szupermodell egy közös barátjuk által szervezett grillpartin találkozott először, a ’80-as évek végén. 1991-ben, spontán ötlettől vezérelve házasodtak össze Las Vegasban, szerelmüket egy-egy alufóliából hajtogatott gyűrűvel pecsételték meg. A nagy napról Cindy Crawford azt mesélte, hogy egyáltalán nem ilyennek képzelte az esküvőjét, mert minden annyira „last minute” volt benne. Házasságuk 1995-ig tartott, amiről a gyönyörű modell így nyilatkozott egy 2016-os podcastben: „A kapcsolatunk végéhez az vezetett, hogy mi ketten nagyon különbözőek vagyunk. Igazából azt sem tudom eldönteni, hogy valaha barátok voltunk-e. Azért habarodtunk egymásba, mert én nagyon fiatal voltam, ő pedig Richard Gere… Én közben felnőttem, egy kapcsolatot pedig menet közben már nem olyan könnyű megváltoztatni.” Hozzátette azt is, hogy amióta elváltak és mindketten újra is házasodtak, nem keresték egymást.

Winona Ryder és Matt Damon

Winona Ryder és Matt Damon

A két színészt Gwyneth Paltrow mutatta be egymásnak még 1997-ben. Gwyneth Winona jó barátnője volt, és épp Matt közeli barátjával, Ben Affleckkel járt. Hiába alkotott egy párt Matt Damon és Minnie Driver abban az időszakban, a Winona iránt táplált vonzalom olyan erőre kapott, hogy Matt 1998-ban már vele mutatkozott. Kapcsolatuk 2000 tavaszán ért véget, amennyire lehet, baráti hangulatban. Matt Damon azonban a szakítást követően megfogadta, hogy csak civilekkel ismerkedik a jövőben.

Forrás: InsiderFotó: Getty Images

Ezt olvastad már?