A legújabb Beckham feleség, Nicola Peltz barnára cserélte szőke tincseit

2022. július 26.
Új külsővel lepte meg követőit Brooklyn Beckham újdonsült felesége, aki barnára festette legendás szőke tincseit.

Nicola Peltz és Brooklyn Beckham három hónapja mondta ki a boldogító igent, az esküvőn pedig a fiatal színésznő még vagány szőke snittel mutatkozott, amit Brigitte Bardot és a ‘90-es évek szupermodelljeinek haja ihletett. „A fiatal Claudia Schifferről küldött nekem képeket, frufrusakat is, ezek, illetve a ruha inspirált bennünket” – nyilatkozta Adir Abergel mesterfodrász. Ezektől a szőke tincsektől köszönt el nemrég a 27 éves színésznő.

Nicola Peltz

Több milliós Instagram követőtáborának mutatta meg új külsejét, a fotó alá pedig azt írta, hogy Vissza a gyökereimhez! Drámaian új hajához csíkos inget, karikafülbevalót, dús szempillákat és beige szájfényt viselt. Nicola a Los Angeles-i székhelyű koloristát, Daniel Moont is bejelölte a bejegyzésben, a férfi a HAIR szalon alapítója, és olyan hírességeknek álmodott már új frizurát, mint Madonna, Kanye West és Zoë Kravitz.

Nicola Peltz átalakulását nemcsak a rajongók, de férje, Brooklyn Beckham is díjazta, ő egész egszerűen egy “Wowwwww”-t írt a kép alá, és odabiggyesztett egy szívecskét is.

Forrás: Hello Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!