Áll a bál Beckhaméknél: már David is összeveszett a fiával az új menye miatt

2022. szeptember 30.
A Brooklyn és David közötti vitát a Nicola Peltz és Victoria Beckham közötti nézeteltérés robbantotta ki.

„Nem hiszem, hogy David valaha is elvesztette volna a türelmét Brooklynnal kapcsolatban, vagy volt oka keményen beszélni vele, de végül ez is megtörtént” – nyilatkozta egy forrás a Daily Mailnek csütörtökön. A veszekedést állítólag az robbantotta ki, hogy Victoria Beckhamnek nagyon rossz a viszonya új menyével, hiába próbálta rendezni vele a nézeteltéréseiket. „Megbeszélte vele, és azt mondta neki: »A mi családunkban nem csinálunk ilyet – és ezt te is tudod. Az, hogy mi történik ezután, rajtad múlik, de végeztünk a drámával.«” – folytatta a bennfentes.

 

 

A legidősebb Beckham fiú, Brooklyn és a gazdag örökösnő-színésznő, Nicola Peltz április 9-én házasodtak össze egy hagyományos zsidó esküvő keretében. „Hogy őszinte legyek, nyilvánvalóan a feleségem az első, és soha nem akarom dühösnek látni. Amikor az emberek nevetséges dolgokat mondanak, csak beszélünk róla, és továbblépünk. 100 százalékosan támogatjuk egymást, és együtt megyünk tovább” – mondta Brooklyn a Grazia magazinnak adott interjújában, ami nagyon megdöbbentette édesapját, aki úgy érezte, hogy fia nyilvánosan kiteregeti a családi szennyest.

A Daily Mailnek nyilatkozó bennfentes szerint Brooklyn megjegyzései nemcsak szülei, hanem testvérei, a húszéves Romeót és a tizenhét éves Cruzt is bántják, egy másik forrás szerint pedig Victoria és Nicola annyira nem bírják egymást, hogy nem is beszélnek.

A Vogue Hong Kong szeptemberi számában Brooklyn és Nicola egy közös interjúban beszéltek a házasságukról. „Mindig támogatjuk egymást, bármi is legyen. A nap végén a legjobb barátok vagyunk, és nem is csinálnánk másképp. Nem úgy gondolunk a kapcsolatunkra, mintha reflektorfényben állna, hanem csak úgy, hogy kapcsolatban élünk” – mondta a pár, akik korábban azt is cáfolták, hogy problémák lennének Victoria és Nicola között.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!